TORNAR

Igualada acollirà l'acte central a l'Anoia de la campanya 'Independència per canviar-ho tot'

Comptarà amb les intervencions de David Fernàndez i Anna Gabriel Sabaté

politica
Divendres, 4 octubre 2013. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
El proper  divendres 11 d'octubre a partir de les 19:30h tindrà lloc a l'Ateneu Igualadí l'acte central de la campanya a l'Anoia 'Independència per canviar-ho tot. L'acte comptarà amb les intervencions del diputat al Parlament de Catalunya per la CUP-AE David Fernàndez i la professora d'història del dret i també militant de la CUP, Anna Gabriel Sabaté.

La campanya és una iniciativa política de diverses organitzacions polítiques, socials i culturals, així com de diversos activistes de l'esquerra dels Països Catalans. L'objectiu de la campanya és socialitzar la idea que és possible iniciar una dinàmica política a tots els Països Catalans de ruptura amb els estats espanyol i francès i alhora amb el sistema socioeconòmic imperant. Pels promotors de la campanya, 'la plena sobirania només és possible si hi ha un canvi de model socioeconòmic que situï les decisions que realment afecten a la societat en mans del poble'.

D'altra banda, la campanya pretén assenyalar la necessitat que el carrer recuperi la iniciativa en la defensa i exigència de l'autodeterminació dels Països Catalans. Pels promotors de la campanya , 'CiU no serà capaç d'afrontar les conseqüències d'un sí al referèndum, és a dir, el procés de desobediència que se'n deriva' i per això considera que ha de ser la gent mobilitzada i no els partits parlamentaris qui lideri i empenyi el procés d'autodeterminació.


1 Comentaris

E

ERC=LLADRES

Igualada

13 d'octubre 2013.18:17h

Respondre

La consulta debería decir:” Está ud de acuerdo en que ERC devuelva el dinero malversado por los responsbles de su partido,durante el Tripartito, en cargos innecesarios, en encargos y... Llegir més adquisiciones de nula o de dudosa utilidad y en sobreprecios pagados.”

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.