TORNAR

Igualada Som-hi estrena el seu local a la Rambla

L’espai estarà obert les tardes de dissabtes i diumenges de 6 a 8

politica
Divendres, 12 abril 2019. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

La coalició estrena el local i s'ofereix a que els veïns i veïnes d'Igualada "puguin venir a intercanviar impressions amb els membres de l'equip". La candidatura també arrenca amb parades informatives a diferents punts de la ciutat.

La candidatura d'Igualada Som-hi estrenava local el passat cap de setmana. El local de la formació (PSC-Comuns-Igualada Oberta) s'ubica a la Rambla, davant el Foment "i és un espai obert a tothom". L'equip liderat per Jordi Cuadras va convidar la ciutadania a conèixer el local "on els membres de la llista escoltaran els igualadins i les igualadines, explicaran les propostes per la ciutat i organitzaran actes de petit format com debats i trobades temàtiques". La inauguració del local també servia perquè tots els membres de la llista es donessin a conèixer a la ciutadania de manera distesa.

L'acte d'obertura, dissabte passatL'alcaldable Jordi Cuadras explica que "portem molts mesos de feina amb trobades amb molta gent arreu de la ciutat per construir un projecte per guanyar i governar a partir de les eleccions municipals del 26 de maig". Cuadras reivindica que "la política local és proximitat i contacte directe amb el ciutadà, escoltar molt i proposar, que és el que portem fent tots aquests mesos" i ara el local d'Igualada Som-hi servirà perquè "tothom qui vulgui pugui venir a intercanviar impressions amb els membres de l'equip i a enriquir amb més propostes el nostre projecte per a fer una Igualada millor".

La candidatura de progrés va iniciar dissabte parades informatives que recorreran tots els barris de la ciutat. "Ja hem fet trobades als barris per construir el programa electoral i ara sortim al carrer per explicar les nostres propostes i continuar escoltant a tots els igualadins i igualadines. Estem a peu de carrer i estem al costat de la gent per ser l'altaveu de tothom", segons Cuadras.

El local, ubicat a la Rambla Sant Isidre número 27 d'Igualada, estarà obert al públic cada dissabte i diumenge de 6 a 8 de la tarda i més endavant obrirà cada dia de la setmana. Els dissabtes i diumenges al matí, els membres de la llista faran parada als diferents barris de la ciutat, tal i com ja van fer aquest cap de setmana al Mercat de la Masuca. Tothom qui vulgui trobar-se amb el candidat Jordi Cuadras i el seu equip al local electoral en qualsevol altre dia o hora, pot demanar-ho escrivint un missatge al Whatsapp d'Igualada Som-hi: 603 86 40 15.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.