TORNAR

Igualada tindrà dues meses per votar al Multireferèndum el 25 de maig

S'instal·laran a Cal Font i al Passeig Verdaguer, davant de l'Espai pels Somnis

politica
Dimarts, 20 maig 2014. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
El proper diumenge 25 de maig, coincidint amb les Eleccions Europees, es constituiran a Igualada dues meses per la votació del Multireferèndum. Aquesta és una convocatòria per debatre i decidir sobre qüestions bloquejades en les institucions polítiques. La convocatòria l'organitzen a Igualada les entitats ARRAN, la Cooperativa de Consum Naturalment, l’Espai pels Somnis, Iniciativa per Catalunya Verds Anoia i el Procés Constituent.

A Igualada hi haurà dos punts de votació situats a la Plaça de Cal Font amb el C/ Sant Magí i al Passeig Verdaguer amb el C/ Sant Josep (davant de l’Espai pels Somnis) on podran votar totes les persones majors de16 anys, siguin o no de la comarca. Per votar caldrà presentar el DNI i indicar el codi postal del municipi on s’està empadronat/ada.

La convocatòria consta de quatre preguntes d’àmbit general:

1. Quin tipus d’agricultura voleu que hi hagi a Catalunya?

2. Voleu que el Govern de la Generalitat de Catalunya deixi de pagar el deute i els interessos que la ciutadania declari il·legítims?

3. Voleu que la ciutadania de Catalunya estableixi un control democràtic directe sobre el sector energètic?

4. Voleu que el grup promotor d’una Iniciativa Legislativa Popular pugui sotmetre la seva proposta a referèndum vinculant?

A la comarca de l’Anoia la convocatòria està promoguda per les següents entitats: ARRAN, la Cooperativa de Consum Naturalment, l’Espai pels Somnis, Iniciativa per Catalunya Verds Anoia i el Procés Constituent.

Totes aquelles persones i entitats que es vulguin adherir a la convocatòria poden posar-se en contacte amb alguna de les entitats mencionades.

Per a més informació: http://www.multireferendum.cat


4 Comentaris

M

Maria Ll.

Igualada

22 de maig 2014.17:17h

Respondre

Vist d’aquest punt de vista també tens raó Joan, també la tens i te la dono

j

juan

igda

22 de maig 2014.13:00h

Respondre

Al meu poble, quant est sortejava uns quants xoriços, a la festa major, sempre es buscava una ma innocent, normalment, els escollits eren sempre criatures INNOCENTS.
A mi que els... Llegir més ”il·luminats” es presentin com a voluntaris, no hem serveix, jo no em fiu, de segons qui, i a mes a mes que aquest ”il·luminats” posin las grapes a las urnes.
No tot val, Maria Ll, que ja som grans .............

M

Maria Ll.

Igualada

20 de maig 2014.16:42h

Respondre

T’equivoques Joana, anar a les meses per la consulta del 9N per a molts de nosaltres representarà un orgull, per tant només falta que demanin voluntaris i segur que hauran de dir que no a moltes... Llegir més persones

J

Joana

Igualada

20 de maig 2014.09:45h

Respondre

Qui anira a les meses El 9N ? ,sera voluntari? perque obligar no sera posible en el cas que l’estat escañol no ens permeti fer la consulta, i no crec pas que ho permeti.
Votar es un dret
Anar a... Llegir més la mesa es una obligacio
Fins quan???

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.