TORNAR

L'igualadí Joan Mangues és denunciat per la policia de Madrid per una piulada

Com el jove anoienc, hi ha cinc persones més investigades per qüestionar les circumstàncies d’una mort a Lavapiés

politica
Dimarts, 17 abril 2018. 10:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Un jove estudiant igualadí, Joan Mangues, secretari d'organització de les JERC d'Igualada, és investigat per una piulada sobre les circumstàncies de la mort d'una persona a Madrid el mes passat. Es tracta d'un manter que era perseguit per la policia. El cas ha aixecat un gran enrenou polític a Madrid.

A través del diari 'El mundo', l'igualadí Joan Mangues, secretari d'organització de les JERC d'Igualada, conegut per la seva activitat a les xarxes socials, ha sabut que està imputat pel jutjat d'instrucció número 12 de Madrid per una piulada feta el mes passat. En concret, tant a Mangues com a un altre jove, el periodista Fonsi Loaiza, se'ls ha denunciat per comentaris sobre la mort d'una persona en una actuació policial a Madrid, el 14 de març. També hi ha imputada una regidora del propi govern municipal, Rommy Arce, i tres persones més, entre elles el politòleg Juan Carlos Monedero. Les sis persones han qüestionat les circumstàncies de la mort de Mame Mbaye, de 35 anys, un manter, quan era perseguit per la policia en una batuda.

En el cas del jove anoienc, va respondre una piulada de l'alcaldessa Manuela Carmena. Joan explica que "va ser a cop calent" i que "en cap cas cercava la polèmica". Es mostra "dolgut" de saber-ho a través de la premsa. Confessa que "en els primers moments estàs espantat, quan t'ho notifiquen. En tot cas, l'advocat m'ha comentat que la denúncia no té recorregut. He rebut el suport de moltes persones i els estic molt agraït".

 


2 Comentaris

Ò

Òscar

Igualda

18 d'abril 2018.18:51h

Respondre

La piulada era referent al manter mort a Madrid, on deia textualment que ”había muerto a palos”, i és que una persona amb les seves característiques n’ha rebut molts de pals a la vida.
En... Llegir més tot cas, fico en boca meva el que va dir en Joan, per tant, que em denunciïn a mi també.
El que no perdonen a Madrid és la fantàstica feina que fa en Joan, d’activisme a través de Twitter desenmascarant els comandos borbònics d’aquest país de pandereta que intenta retenir-nos de mala manera.
Tot el suport Joan, la bèstia està ferida i desesperada però van tard, la República ja és aquí.

p

pepe

17 d'abril 2018.11:26h

Respondre

Podríem saber, quina es la ”piulada” que va fer.?
Com a mínim,per fer-nos, una idea, de la gravetat de la piulada............

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.