TORNAR

L'igualadí Rubén Rois queda fora per poc del Consell Ciutadà de Podem

L’anoienc estava integrat a la candidatura de Raimundo Viejo

politica
Dissabte, 6 agost 2016. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

L'anoienc Rubén Rois es va quedar a poc més de 200 vots d'entrar al Consell Ciutadà de Podem Catalunya. Rois anava a la candidatura de Raimundo Viejo i va quedar en 53è lloc en les votacions en què s'elegien les primeres 34 persones.

A les primàries celebrades a Podem Catalunya, l'igualadí Rubèn Rois, Coportaveu del Cercle Activista Acció Social de Catalunya i responsable d'Organització de Podem Igualada, va estar molt a la vora d'entrar a l'executiva de Podem, el Consell Ciutadà Català, en obtenir 853 vots. En aquest procés de llistes obertes on tots els inscrits a Podem Catalunya podien votar, la llista en què anava present, Impulsant el Canvi, que tenia com a persona referent presentat-se com a SG en Raimundo Viejo, diputat en
el Congrés per En Comú Podem, va quedar en tercer lloc on la llista guanyadora va ser la de Ho Podem Tot liderat per Albano Dante-Fachín.

En aquest procés on les llistes eres obertes, hi havia cinc candidatures, en les quals només els inscrits a Podem Catalunya podien votar. Els resultats han deixat establert les 34 persones que representaran el Consell Ciutadà Català, la Catalunya Central ha quedat sense representació dins de Podem Catalunya. Segons Rubèn "és l'hora de seguir
treballant dur tant a l'Anoia com a la Catalunya Central, enfortint l'organització i els Cercles per tal de fer més visible aquesta part del territori català" Per acabar declara que "toca esforçar-s'hi per acabar de construir un Podem fort que lideri i impulsi el canvi a Catalunya".


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.