TORNAR
PUBLICITAT

L’igualadí Xavier Badia pronunciarà el discurs d’oferiment del premi Alfons Comín

Arcadi Oliveres rebrà el reconeixement

politica
Dimarts, 13 desembre 2011. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Aquest dimarts dia 13 de desembre al Saló de Cent de l’Ajuntament de Barcelona es lliurarà el 28è Premi Internacional a Alfons Comín a Arcadi Oliveres. L’acte, presidit per l’Alcalde de la ciutat, Xavier Trias, comptarà amb el discurs d’oferiment de l’igualadí Xavier Badia.

Enguny, el Premi Internacional Alfons Comín serà concedit a Arcadi Oliveres per ‘treballar sense treva per donar a conèixer les causes que originen la injustícia i la violència del sistema neoliberal, i també el negoci de la guerra, i per haver compromès la seva vida generosament en la construcció d’un món més just on sigui possible la pau’.

El discurs d’oferiment el pronunciarà Xaiver Badia, l’igualadí subratlla ‘les aportacions d’Oliveres com a professor de la UAB, la seva capacitat de comunicació, d’explicar l’economia i els grans interessos del capitalisme financer, de les multinacionals...’. De la mateixa manera, en el discurs d’oferiment, Badia farà referència a la seva ‘aportació en el moviment per la pau, la justícia social i pel desenvolupament de Catalunya’. Finalment, l’ecosocialsita també recorda el seu paper ‘com a veu de l’església compromesa, profètica, que contrasta amb el gir conservador de la jerarquia catòlica i de la institució’.


3 Comentaris

j

josep

14 de desembre 2011.16:14h

Respondre

Maria, carca i anoiadiari,

la notícia no és el reconeixement de la figura de l’Arcadi Oliveres?

c

carca

igualada

14 de desembre 2011.09:33h

Respondre

No es d’Igualada!! No es un pura sang d’Igualada!! Dimission!!!!

Pero quants anys porta aquest noi a igualada??!! Maria, fes-t’ho mirar.

M

Maria

igualada

13 de desembre 2011.23:14h

Respondre

El Xavier Badia no és d’Igualada, sino de Barcelona.

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.