TORNAR

La igualadina Maria Senserrich, nova portaveu nacional del PDeCAT

La formació no tenia a ningú que ocupés aquest càrrec fins ara

politica
Dimecres, 21 març 2018. 11:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

La direcció del PDeCAT ha decidit situar a Maria Senserrich com a portaveu de la formació nacionalista. La igualadina, diputada al Parlament de 2010 a 2017, té 38 anys i va ser a la llista de Junts per Catalunya al desembre.

Maria Senserrich estarà al capdavant del nou òrgan del PDeCAT, el de portaveu, que no havia existit des de la refundació de CDC fa dos anys. La igualadina, que pertanyia ja a l'Executiva Nacional, és la primera persona que ostenta el càrrec en un moment en el que el partit vol accentuar el seu perfil respecte a la seva representació parlamentària, Junts per Catalunya.

Senserrich, en una imatge d'arxiuSenserrich, de 38 anys, va ser regidora de l'Ajuntament d'Igualada de 2007 a 2011 i diputada al Parlament durant tres mandats. Els dos primers, 2010-2012 i 2012-2015, com a diputada per CiU i els dos darrers anys sota la fórmula de Junts pel Sí. En les darreres eleccions, va anar a la llista de Junts per Catalunya, però no va poder accedir a l'escó. És membre de l'Executiva Nacional del PDeCAT i ara assumeix el nou càrrec.


1 Comentaris

m

maria

21 de març 2018.16:16h

Respondre

PDeCAT, ES IGUAL AL LA CONVERGENCIA DEL 3%.
Prou, de no dir les coses per el seu nom!!!

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.