TORNAR

Imputen l'alcalde de Montbui, Teo Romero, per un presumpte ús irregular de fons públics mentre era president del Fons Català de Cooperació

Haurà de declarar el dia 28 de juliol al jutjat número 26 de Barcelona

politica
Dimecres, 4 juny 2014. 21:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
El primer secretari del PSC a l'Anoia i alcalde de Montbui, Teo Romero, ha estat citat a declarar al jutjat número 26 de Barcelona el proper 28 de juliol per un presumpte ús irregular de fons públics quan era president del Fons Català de Cooperació. "Per fi podré defensar-me", ha dit Romero en declaracions a AnoiaDiari.

Teo Romero va rebre una citació per anar a declarar al jutjat número 26 de Barcelona el dia 26 de juny a les 11 del matí. Posteriorment els seus advocats van demanar la suspensió de la citació per poder estudiar el cas. La suspensió va ser acceptada, i finalment l'alcalde de Santa Margarida de Montbui haurà de declarar el proper 28 de juliol. El cas està en mans de la jutgessa Roser Aixandre i es troba en la fase de diligències prèvies.

L'Oficina Antifrau de Catalunya ja va obrir una investigació el setembre de 2012 arran d'una denúncia presentada per l'antic responsable d'administració del Fons. Ara el cas ha passat a mans de la justícia, segons ha avançat aquest vespre NacióDigital.

"Estic molt tranquil, és un pas més en aquest procés, en què per fi podré demostrar amb documents que del què m'acusa aquest treballador no és veritat", ha dit l'alcalde aquest dimecres. "Aquesta persona demostra una alta animadversió cap a la meva persona, i altres ho utilitzen políticament", afegeix.

"He treballat sense remuneració tots els anys que he estat president del Fons Català de Cooperació, i puc demostrar amb documents que totes les despeses que es van fer en el seu moment son correctes", assegura Romero. "Totes aquestes despeses van ser aprovades per unanimitat a les juntes i assemblees del Fons, que en són els òrgans col·legiats, i van ser auditades fins a l'últim cèntim", subratlla.


15 Comentaris

L

Lolo

Vilanova del Camí

5 de juny 2014.14:40h

Respondre

Tothom és innocent mentre no es demostra el contrari. I aquí estic llegint opinions respectables però foc fonamentades. El Teo Romero té molts enemics, i és lògic que ara surtin com llops... Llegir més famolencs, però qui ha de fer la seva feina és la senyora jutgessa. Parlar per parlar és gratis. El dia 28 de juliol veurem si hi ha tema o si, pel contrari, tot queda en no res.

R

Retocacollons

Igualada

5 de juny 2014.13:46h

Respondre

Posat a ser ”retocacollons” com el Vicenç, LLorenç i Pompeu
Montes: Teo va en majúscules
Anoienc: Felicitats no has fet cap falta !
Jose: Només s’escriu amb accent tancat
Eloi: Has... Llegir més escrit carrecs en comptes de carrers

J

Joanma

=ada

5 de juny 2014.12:43h

Respondre

Amb sembla recordar que quan va explotar la noticia, el Teo va anar corrents al banc a ingressar al erari públic tot el que havia cobrat per duplicat, alegant que no havia sigut conscient de la... Llegir més estafa comesa.

M

Manel ortiz

Castelloli

5 de juny 2014.11:41h

Respondre

estic fart de que quan es parli de imputat , ja sembli un delinqüent!

E

Eloi

igualada

5 de juny 2014.11:39h

Respondre

Que es demostri si és culpable! Tants carrecs.. ja feia mala espina, i tots sense cobrar ni un duru?

j

jose

montbui

5 de juny 2014.11:37h

Respondre

Vicenç ell , nomès s’alegra de que l’imputin , i que es pugui demostrar en un judici en cap cas està dient que sigui culpable

A

Anoienc

Igualada

5 de juny 2014.10:40h

Respondre

Ja hi ha molts llibres dedicats a un nen que es diu ”Teo” que per cert són molt entretinguts (El Teo va a la platja, el Teo va a comprar, El Teo juga amb el seu gos, El Teo va de càmping...) ... Llegir més
Aquest passat cap de setmana van fer una obra de teatre (i avui a les 20.30 la tornen a fer fer) titulada ”el Teo va de Putes”
Creieu que l’any que ve algú farà una obra de teatre o escriurà un llibre titulat ”El Teó va a la Presó?

M

Montes

vila de Montbui

5 de juny 2014.09:26h

Respondre

revolució, en teo a la presó!

P

Pompeu

Prada

5 de juny 2014.08:45h

Respondre

Amics Llorenç i Vicenç, ’aprèn’ va amb accent obert:

jo aprenc
tu aprens
ell aprèn
nos. aprenem
vos. apreneu
ells aprenen

j

joel grau llucià

Manresa / Igualada

5 de juny 2014.07:00h

Respondre

L’autor de l’obra teatral,EL TEO VA DE PUTES, que es farà aquests dies al Kiosk del Rec -avui i dissabte,en els actes del RecStore.09-,afirma que el text no té res a veure amb la... Llegir més notícia....
...però que s’està descollonant!!!

(i si es té en compte que aquest mateix cap de setmana s’HAURIA d’haver representat en un local gastronòmic del municipi, doncs.... hi hi hi...)
Per cert, l’autor, sóc el que signa el comentari, que a mi, no em fa res posar noms i cognoms ;p

V

Vicenç

5 de juny 2014.03:00h

Respondre

Llorenç Vidal; penso que s’ha de ser més respectuós. Hi ha persones que segurament no han tingut les oportunitats que tu has tingut per aprendre. Per cert, ”aprén” porta accent. Ensenyar i... Llegir més compartir és una bona opció, t’ho recomano.

v

vei enfurismat

Montbui

4 de juny 2014.23:34h

Respondre

I vet aqui un gat, que n’ha amagat. El conte acaba de començar..ara imagino les ”mareas rojas” defensant l’ honor del batlle, fent recollida de firmes, actes a la plaça major...butifarrades... Llegir més etc etc.

Esperem la resolució del tribunal, que no m’estranya que al final surti de rosetes..amb la flor al cul que te aquest paio.

L

Llorenç Vidal

Montbui

4 de juny 2014.22:35h

Respondre

ja era hora!!! (Marc apren a escriure!)

M

Marc Elvira

Montbuy

4 de juny 2014.22:25h

Respondre

Hola, les tributacions els últims anys al municipi han esdavingut molt opàques. I tal i com diu l’article 23.5 de la llei vigent de municipis a acumulat un excés de carregs.

R

Raquel Grados

Montbui(poble)

4 de juny 2014.22:15h

Respondre

Ja en té de sort en Teo que es podrà defensar!!!

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.