TORNAR

S'inicia la redacció del projecte d'obres del camí entre el nuclis de Maians i la urbanització Montserrat Parc

politica
Divendres, 18 setembre 2009. 19:15. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
El Departament d'Agricultura ha encarregat a l'empresa pública Regs de Catalunya SA (REGSA) la redacció del projecte d'obres del camí que uneix el nucli de Maians, a Castellfollit del Boix (Bages) i el de Sant Pau de la Guàrdia i la urbanització Montserrat Parc, al Bruc. Els treballs consistiran en l'arranjament i la pavimentació del traçat actual amb una amplada útil de cinc metres així com la senyalització horitzontal i vertical i mesures de seguretat. El projecte també inclou la retolació i la senyalització de les masies a les quals dóna accés.

El director general de Desenvolupament Rural del Departament d’Agricultura, Alimentació i Acció Rural (DAR), Jordi Bertran, acompanyat de l’alcaldessa del Bruc, Maria Josep Aubarell, de l’alcalde de Castellfollit del Boix, Celestí Rius, i de la diputada del Parlament de Catalunya, Teresa Estruch, ha visitat aquest matí el camí que uneix el nucli de Maians (Castellfollit del Boix) i el de Sant Pau de la Guàrdia i la urbanització Montserrat Parc (el Bruc), i ha anunciat l’inici de la redacció del projecte d’obres d’aquesta infraestructura viària rural.

El DAR ha encarregat a l’empresa pública Regs de Catalunya SA (REGSA) la redacció del projecte. Les obres previstes no impliquen la millora del traçat actual, sinó el seu arranjament i pavimentació amb una amplada útil de 5 metres, així com la senyalització horitzontal i vertical, i mesures de seguretat. El projecte també inclou la retolació, senyalització de les masies a les quals dóna accés, dintre de la política del DAR de dignificar el medi rural.

El Departament ha cregut convenient aquesta inversió per tal de millorar la transitivitat i seguretat dels usuaris. Es tracta d’una actuació inclosa dins de la mesura de desenvolupament i millora de les infraestructures agràries amb cofinançament DAR. La millora d’aquest camí representa també una alternativa per accedir a la zona de Manresa des de la zona sud de Montserrat. El propi departament destaca que des de 2006 fins ara s’ha invertit en camins a la comarca de l’Anoia 1,4 milions d’euros.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.