TORNAR

IPV acusa d'inacció a l'Ajuntament per l'enllaç de la Ronda Sud amb La Pau

L'obra té un cost de 520.000 euros i està pendent des de que es va fer la carretera

politica
Dijous, 16 octubre 2014. 08:45. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
 L'enllaç pendent de Vilanova del Camí amb la Ronda Sud continua portant cua. Ara, Juan Manuel Cividanes, líder d'Independientes por Vilanova, es queixa que el govern no va voler atendre una moció sobre el tema

El portaveu del grup municipal de Independientes por Vilanova-Veïns amb Veu (IPV-VV), Juan Manuel Cividanes, ha denunciat que el govern de PSC-CiU va bloquejar una moció referent a la Ronda Sud el darrer ple. Cividanes explica que la moció era "per exigir el compliment del conveni signat entre l'Ajuntament de Vilanova del Camí i la Generalitat de Catalunya, on la Generalitat es comprometia" a urbanitzar la connexió de l'enllaç del Barri de la Pau amb la Ronda Sud d'Igualada, obra xifrada en 520.000 euros i que "no s'ha realitzat tot i la signatura del conveni en 2010".

Cividanes remarca que el juliol de 2010, el Departament de Política Territorial i Obres Públiques de la Generalitat de Catalunya, "es va comprometre a urbanitzar la connexió del Barri de la Pau amb la Ronda Sud d'Igualada". La connexió continua parada, i cap responsable polític ha donat cap resposta a l'incompliment de la clàusula número 6 del conveni. IPV-VV acusa de "passivitat" al govern actual del PSC i CIU i parla d'"il·legalitat". Afegeix que "ningú s'ha preocupat per exigir la urbanització de la connexió del Barri La Pau amb Ronda Sud. Tal i com indica el conveni, l'incompliment del mateix s'ha de denunciar als jutjats, exigint a la Generalitat la dotació pressupostaria i la urbanització de l'enllaç de forma immediata". El grup municipal d'IPV-VV assenyala l'alcaldessa Vanesa González i l'acusa també d'amagar "el conveni" als grups municipals de l'oposició.


1 Comentaris

J

Joanma

=ada

16 d'octubre 2014.10:30h

Respondre

Pot ser possible que asfaltar un tram tan curt i ben pla costi 520.000 euros (mes 86,5 milions de pessetes)? Amb aquesta quantitat ja hi deu haver el 25% de comissió.

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.