TORNAR

IPV es reivindica com la fórmula "100%" de Vilanova

Tanquen la campanya assegurant que són la garantia de baixar impostos

politica
Divendres, 22 maig 2015. 14:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Quatre grups independents concorren a les municipals de Vilanova del Camí. Entre ells, Independientes por Vilanova-Veïns amb Veu, que en l'acte final de campanya van remarcar que "el nostre format és el millor per treballar" per al municipi

La formació política Independientes por Vilanova-Veïns amb Veu ha rematat la campanya electoral d'aquest 2015. Es reivindiquen com la llista que pot fer un "canvi real a l'Ajuntament", que són "tots 100 % de Vilanova, on tots els membres de la candidatura tenen treball gràcies a déu, i posen el seu temps lliure al servei del ciutadà". Es manifesten també com la única candidatura que garanteix rebaixar l'impost d'IBI i congelar tots els impostos fins a 2.020. 

L'equip electoral d'IPV, aquesta setmanaPel que fa a altres actuacions, apunten que "som l'única garantia per crear les condicions de reactivació del polígon industrial, i creació d'ocupació, amb l'engegada de l'Escola d'Oficis Municipal". Prometen que hi haurà un pla de reasfaltat sense cost per al ciutadà, "sense contribucions especials" i que es farà "l'auditoria comptable municipal dels últims anys".

La formació porta 28 anys a l'Ajuntament i s'atribueix que "tenim experiència en gestió empresarial, comercial i municipal" i es veuen capaços "de gestionar un ajuntament amb una plantilla de més de 100 empleats i un pressupost municipal superior a 14 milions d'euros anuals". Recorden que han intervingut "contra el subministrament d'aigua bruta que rebíem fa 20 anys, contra la pujada abusiva del cadastre i som els únics que hem denunciat els casos de corrupció en la fiscalia anticorrupció".

 

 


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.