TORNAR

IPV-Veïns amb veu proposa que l’Ajuntament de Vilanova del Camí obri també les tardes per facilitar les gestions als ciutadans

El partit vilanoví ja té a punt el seu programa electoral

politica
Dimarts, 5 abril 2011. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Independents per Vilanova - Veïns amb Veu (IPV-VV) proposa en el seu nou programa electoral obrir l’Ajuntament vilanoví a les tardes per tal de facilitar als ciutadans del municipi els tràmits i gestions. D’aquesta manera l’horari s’ampliaria per fer realitat una demanda que molts vilanovins porten anys esperant.

Així doncs, IPV-Veïns amb veu ja té a punt el nou programa electoral per a les eleccions municipals de maig. En ell s’han recollit les propostes de les diferents entitats vilanovines i dels ciutadans i ciutadanes que han fet arribar els seus suggeriments, idees i comentaris. Durant els propers dies s’acabaran de recollir les propostes de les entitats que falten i totes aquelles que els ciutadans continuen enviant a través de la web: www.ipv-vv.net.


8 Comentaris

I

IPV-VV

Vilanova del Camí

15 d'abril 2011.00:58h

Respondre

Qualsevol modificació de l’horari, com legalment ha de ser, és previ acord amb les parts, en aquests cas amb els treballadors. La proposta és la millora de l’atenció al públic, amb horari de... Llegir més tarda per algun dels serveis més necessaris, com: registre, atenció al públic, obres, etc... Facilitant l’accés del veí als serveis municipals en una major franja horaria. www.ipv-vv.net

C

Carles

Vilanova del Camí

13 d'abril 2011.16:38h

Respondre

Hi ha, moltes formes d’obrir a les tardes, sense aumentar la despesa de personal. Per exemple compactació de jornada per aquells treballadors que facin treball de mati i tarda, donant-li un dia... Llegir més setmanal fixa de festa, o aquelles persones amb baixa maternal, que potser els hi pot interesar un altre horari per poder fer-se carrer de la seva familia i continuar treballen, i moltes altres formules sempre d’acord amb els treballadors. M’agrada aquesta proposta de IPV-VV.

g

georgina

vilanova del cami

13 d'abril 2011.16:29h

Respondre

Que tal Jan... no conneixiem el teu nou nom... vet aquí un publicista que no acabara mai d’apendre...

J

Jose

Vilanova del Camí

13 d'abril 2011.14:38h

Respondre

La simpatia és la mateixa que la teva, el de les hores extres et dono tota la razon, però hi ha altres mitjans, i et vuelbo a preguntar sense motiu d’ofengui per la teva banda ja que dius que... Llegir més simpatit no ho sóc, que entitat ets?

J

Judit J

13 d'abril 2011.09:04h

Respondre

No sé si sabeu que això vol dir hores extres que haurà de pagar l’administració...perquè ningú pot obligar als treballadors a canviar un horari de treball perquè als polítics els surti dels... Llegir més nassos per quedar bé o per fer vots.

j

jan2

igualada

13 d'abril 2011.08:21h

Respondre

Jos... amb la simpatia que desprens no se si recaptaràs gaires vots...
Sorpren.

J

Jos

Vilanova del Camí

12 d'abril 2011.20:49h

Respondre

La propuesta es buena, ya que hay muchos ayuntamientos de toda Catalunya que son los que ya abren.
Entidades son muchas con las que nos hemos reunidos, y de hecho y gracias al esfuerzo de todos... Llegir més nosotros tenemos testigos y su tú no te presentas como Jan y das la cara sabremos a que entidad perteneces y podríamos hablar, y arreglados vamos con lo que tenemos desde hace ya mucho tiempo, un saludo.

J

Jan

Vilanova del Cami

9 d'abril 2011.10:05h

Respondre

Pedazo propuesta, no se con que entidades se han reunido, con la mia seguro que no. Si todo el programa se basa en lo que escriben, vamos arreglados

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.