TORNAR

IPV-VV denuncia "ombres" en el projecte del PMUr3 i assenyala un dels promotors

El ple aprovarà dimecres el polèmic projecte, amb l’oposició de part del govern

politica
Dimarts, 19 febrer 2019. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

El proper dimecres hi haurà el desenllaç de la polèmica tramitació urbanística de la zona comercial del barri de Bonavista a Vilanova -sota el recinte Scorpia-, amb un ple extraordinari. Mentre els partits es posicionen, IPV-VV s'ha despenjat amb un comunicat molt dur on censuren de nou el projecte. 

Els terrenys on s'alça el PMUr3Un dels partits constitutius del govern de Vilanova del Camí i que encara no n'ha sortit formalment, IPV-VV, ha emès un nou comunicat en relació al PMUr3. El projecte s'ha d'aprovar aquest dimecres en un ple. El promou l'empresa Bogaris, que preveu la instal·lació d'una gran zona comercial on -com a mínim- s'hi traslladaria el Mercadona que hi ha ara a l'interior del municipi. El partit que encapçala Juan Manuel Cividanes torna a insistir ara que "hi ha ombres" en el projecte i apunta cap "a l'advocat de l'empresa" que -segons IPV- "és Francesc Sánchez, vinculat a CiU i presumpte cas de corrupció del 3%". 

El partit independent defensa que amb aquest tracte "Vilanova perdrà patrimoni municipal" ja que l'operació contempla que l'Ajuntament perd més de la meitat dels terrenys que li pertocarien: "es queda amb un 7%, 1.145 metres quadrats, quan tocaria un 15%", uns 1.300 metres quadrats.

Cividanes reitera que l'Ajuntament i el ciutadà vilanoví surt perjudicat amb l'acord, ja que "no es podrà crear cap comerç a la parcel·la que queda en mans públiques" i que tot l'habitatge social que s'haurà de construir a la zona serà a la part municipal. "En un termini de cinc anys tot l'habitatge de protecció social haurà d'estar construït i ho haurà de fer l'Ajuntament" asseguren des d'IPV-VV. Consideren que és el propi Ajuntament "s'ha saltat regles del Pla d'Ordenació Urbanística", tot i que la Comissió d'Urbanisme de la Catalunya Central va avalar l'operació.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.