TORNAR

IPV-VV lamenta l'acord de govern entre el PSC i VA

El líder d'IPV-VV, J.M. Cividanes, farà una oposició 'exigent i constant'

politica
Dimecres, 22 juny 2011. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Després de la constitució i la composició del nou Ajuntament de Vilanova del Camí, IPV-VV posa de manifest la voluntat d'un 'canvi real al municipi', alhora que fa públics els intents de negociació amb les formacions polítiques vilanovines. El grup d'Independents Per Vilanova assegura que, junt amb CiU, va apostar pel canvi, que 'passava per formar majoria absoluta amb el grup Vilanova Alternativa, tot i tenir ofertes per part del PSC'.

El partit polític IPV-VV declara que a Vilanova 'mai no ha existit cap possibilitat real de canvi'. En aquest sentit, Independents Per Vilanova- Veïns amb Veu fan públic el seu respecte davant la decisió de VA i del PSC per governar de manera conjunta, tot i lamentar aquest acord.

És per aquest motiu que IPV, liderat per J.M. Cividanes, avança que treballarà des de l'oposició 'amb constància i exigència, sobretot en relació amb la democratització dels mitjans de comunicació municipals i el tracte amb les entitats i els ciutadans'.

En aquest sentit, Cividanes destaca, tal i com va fer-ho en la constitució de l'Ajuntament vilanoví, que la formació seguirà 'exigint una auditoria comptable i la reducció de la despesa per tal d'evitar noves pujades d’impostos, així com la revisió cadastral immediata'.

En definitiva, un dels objectius principals dels Independents Per Vilanova passa per aconseguir que Vilanova deixi de ser un dels municipis amb la renda per càpita més baixa de Catalunya.



5 Comentaris

J

Juan

Vilanova

23 de juny 2011.10:01h

Respondre

Sr. Josep,
Aqui ho té: www.anoiadiari.cat/noticia/psc-i-va-arriben-a-un-acord-per-governar-a-vilanova si es fixa veurà que hi posa: ”Després de setmanes de negociacions i possibles acords,... Llegir més finalment els dos partits majoritaris a Vilanova del Camí s’han posat d’acord per formar un pacte de govern”, la paraula despres de setmanes jo l’interpreto com que fa mes de una setmana i potser també més de dues i tot, el cas es que els Srs. del VA no es posen a parlar amb les altres forces politiques seriament fins la setmana abans d’investidura perquè...doncs potser perquè estaven perfilant el pacte que ha vist la llum?
Sigui com sigui el VA s’ha rigut a la cara de tots els vilanovins i vilanovines i gràcies als vots dels que pensaven que seria un canvi han vist com 3 senyors i una senyora entraven al consistori i allà els hi esperava una cadira i un bon sou tenint en compte que alguns d’ells no treballaven.
Ara però es moment de veure com es juguen les cartes i veure quines regidories portarà VA.

J

Josep

22 de juny 2011.19:27h

Respondre

Sr. Juan:
Em pot dir on posa que el pacte entre VA i PSC estava escrit d’abans de les eleccións?. busqui a les emeroteques. Busqui, que no ho trovarà enllòc. Abans no hi va haver cap pacte amb... Llegir més ningú, i la primera intenció de VA era pactar amb IPV, però la prepotència, el Egoisme i el menyspreu del Sr. Cividanes cap als 4 regidors de VA, va fer que el pacte no fos posible. Sr. Cividanes, no digui mès mentides, que no per dir una mentira 1000 vegades, es torna veritat. Ja sembra el Sr. Zaplana i el sr. Aznar. Va ser vostè, i només vosté, qui no va voler que el pacte amb IPV fos una realitat

J

Juan

Vilanova

22 de juny 2011.11:20h

Respondre

És veritat que potser IPV diu les coses una mica de males maneres, però voldria respondre de manera molt clara al Domingo, que es pregunta com és que el VA a sortit com un bolet i ha passat la ma... Llegir més per la cara a molts altres partits, la resposta es troba en que el VA des del moment que va nexier ja havia pactat amb el PSC, hem de tenir present que el VA és la marca blanca de PSC. Queda reflexat en un article d’aquest mateix diari en el que diu en el dia de constitució de l’anjuntament que PSC i VA feia mes de 3 setmanes que estaven negocionat, si tirem tres setmanes endarrere abans de la constitució de l’ajuntament ens trobem en campanya, que vol dir aixó que senyors en campanya PSC i VA ja parlaven de pactes.
El tenir una cadira en l’ajuntament a pogut més que els interessos dels vilanovins i vilanovines perquè tota la gent que va votar el VA pensant que hi hauria un canvi real han quedat decebuts i espero que a les propers ja no es presentin partits que no volen canvi per Vilanova.

D

Domingo

Vilanova

22 de juny 2011.09:37h

Respondre

Fa pena veure gent els IPV que porten tota la vida intentant arrribar a governar i així han empobrit la política vilanovina. S’haurien de replantejar què han fet malament, ja que un partit sense... Llegir més trajectòria ni base, un autèntic bolet electoral com el VA els ha passat la mà per la cara. Més que no pas criticar els altres, senyors de IPV el que hauríeu de fer és corregir les greus errades que veniu cometent des de fa molts anys. Tothom sap que només sabeu criticar i que ningú es refia de les vostres idees ”de govern”. Heu fet de la demagògia barata la vostra filosofia de fer política i així amics meus, no aconseguireu res.

Sobre el pacte PSC-VA, trobo que és la menys dolenta de les solucions possibles, però és imprescindible que els ”dinosaures” de l’ajuntament comencin a tenir relleus...Vilanova és una societat empobrida i atomitzada. Som el municipi de la Conca amb pitjors comunicacions, amb més impostos en proporció...Això cal canviar-ho de forma urgent. Necessitem un ajuntament que treballi per al ciutadà, no pas una màquina de recaptar per pagar, pagar i pagar sous astronòmics a determinada gent. Cal que la política vilanovina torni a ser de proximitat. No serveix de res pagar una morterada per tres televisions (TV Vilanova és il·legal) si després els serveis que dóna l’ajuntament són nefastos. Senyor Vich, senyor Palacios, més feina i menys fum.
I senyor Cividanes, un consell, dediqui’s a una altra cosa, mai serà alcalde de Vilanova del Camí si no aprén a dialogar amb tothom.

P

Pere

22 de juny 2011.09:01h

Respondre

Amigo Cividanes: ”llora como una mujer lo que no has sabido resolver com hombre”... Que el cambio no sea posible en Vilanova depende en parte de ti... por ser incapaz de renunciar a tus... Llegir més exigencias ni ser capaz de negociar con el Va! Una pena

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.