TORNAR
PUBLICITAT

IPV-VV renova com a candidat a Juan Manuel Cividanes Alonso

Cividanes reivindica els seus 20 anys a l'oposició com a font d'experiència en el món municipal

politica
Divendres, 11 març 2011. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
A l’assemblea d’aquest 5 de març els militants i companys d’IPV-Veïns amb Veu han renovat com a candidat a Juan Manuel Cividanes Alonso per alcaldable a les municipals del 22 de maig.
L’actual cap de l’oposició de l’Ajuntament de Vilanova del Camí va ser escollit per unanimitat en llistes obertes. La mateixa fórmula de llistes obertes ha estat utilitzada per renovar i escollir completament totes i cadascuna de les posicions de la llista. Aquesta és la fórmula més oberta i democràtica que el partit considera s’hauria d’utilitzar en unes eleccions municipals.

Juan Manuel Cividanes

Juan Manuel Cividanes té una compta amb 20 anys al capdavant de l’oposició i ara aposta per un grup de ‘gent jove i formada’ Ara Cividanes reivindica el seu paper en la lluita per aconseguir la rebaixa de l’IBI, la negociació per aconseguir abaixar els impostos de Vilanova que, segons el grup municipal ‘són els més elevats de la comarca’, i l’aposta per a la informació als veïns a través del seu butlletí.

Actualment el grup IPV-VV està mantenint contactes i entrevistes amb les entitats municipals i persones del poble per enriquir el programa electoral arribant a compromisos, com per exemple: millorar les instal•lacions esportives, construcció del centre cívic pels joves, construcció de la llar d’avis, etc, dintre d’un programa de reducció de la despesa i estalvi durant els pròxims anys, que garanteixin la congelació d’impostos i rebaixar l’IBI.


1 Comentaris

J

Jan

Vilanova del Camí

20 de març 2011.19:16h

Respondre

20 anys a l’oposició i que duri. Anem arreglats,així si que li fiquem les coses fàcils al Vich

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.