TORNAR

C's ja té alcaldable per a Igualada, la coordinadora Carmen Manchón

És la primera candidatura de la formació que es dóna a conèixer a la comarca

politica
Dimecres, 10 abril 2019. 10:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

La formació taronja ha donat a conèixer qui encapçalarà la llista a la capital anoienca. Es tracta de Carmen Manchón, de 53 anys i ja coordinadora de l'agrupació local. 

Sisè cap de llista confirmat per a les eleccions municipals a Igualada. En aquest cas és la cap de llista de Ciutadans, Carmen Mancón, que també ocupa el lloc de coordinadora local. Manchón, de 53 anys , és a "empresària en el sector serveis, com agent comercial" i "compta amb una llarga experiència en l'administració pública", a l'Agència Tributària.

La candidata és Diplomada en formació del professorat per la UAB i ha treballat com a tècnic de formació en centres de recliclatge i formació ocupacional. També ha estat durant vuit anys treballant com a mestre en diversos centres escolars de la comarca. Forma part de Ciutadans des del 2017. La candidatura de Manchón és la primera que es coneix de la formació a la comarca, on hi ha set agrupacions locals més.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.