TORNAR

Jaume Gorrea, alcalde de Cabrera d’Anoia, desmenteix les acusacions fetes pels 'indignats de Cabrera'

Setge a l’alcalde, regidors i familiars per part dels 'indignats de Cabrera', segons afirma l'equip de govern

politica
Divendres, 22 juliol 2011. 17:45. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
L’alcalde de Cabrera d’Anoia, Jaume Gorrea, va emetre un comunicat per precisar que ‘la decisió de no renovar el contracte de concessió del local social del Castell a Laura Medina Valent és una decisió presa per unanimitat en Junta de govern’. Així doncs, Gorrea assegura que la concessió, d’un any de durada, no era un arrendament.

Una de les casserolades a Cabrera d'Anoia

L’equip de govern republicà esmenta que els locals socials són una part important de la voluntat de millorar els serveis als ciutadans. En aquest sentit, Jaume Gorrea declara que, per a un poble com Cabrera, és molt important que aquests equipaments desenvolupin una funció social i de cohesió on no hi tenen cabuda la política partidista, ja que aquesta pràctica empobreix i dificulta l'entesa entre els ciutadans.

Pel que fa a les declaracions per part dels ‘indignats de Cabrera’, l’alcalde les considera ‘esbiaixades i totalment interessades en crear un conflicte i malestar entre els veïns de Cabrera’. Per això, Gorrea vol recordar que els electors van fer possible un govern estable entre ERC i CiU, amb la conseqüent pèrdua de l'alcaldia socialista que s’ostentava des de feia vint anys. L’equip de govern actual afirma que el local social ha esdevingut la seu del partit socialista; i és que ‘des de fa un temps ells i algunes associacions es dediquen a intoxicar l'opinió pública i no volen renunciar a la utilització partidista d’aquest espai públic’.

En la relació d'associacions que donen suport als ‘indignats’ , l’alcalde assegura que n’hi ha que no estan actives, com la Refundació Associació de Propietaris i Parcelistes de les Pinedes de Can Ros. Així mateix, explica que altres entitats tenen una vinculació directe amb l’agrupació local del PSC.

Per altra banda, Jaume Gorrea nega que s’hagi produït alguna denúncia per agressió a l’exalcalde Salustià Monteagudo i reitera que les entitats que han donat suport a aquest moviment són els seus propis altaveus.

Per últim, l’alcalde republicà diu que, si bé algunes de les decisions del seu govern poden ser equivocades, ho acceptaran amb argumentacions fundades, però mai amb pressions ni casserolades polititzades.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.