TORNAR

Joan Agramunt relleva Pere Calbó com a candidat

El Partit Popular anoienc defineix candidatures

politica
Dilluns, 2 març 2015. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

A pocs mesos de les eleccions municipals, el Partit Popular de la comarca engega els motors de les llistes electorals de cada municipi. A la capital de l'Anoia, Joan Agramunt serà el substitut de Pere Calbó en la candidatura del Partit Popular d'Igualada.

Joan Agramunt, en una imatge d'arxiu

A tres mesos de les eleccions municipals, els partits anoiencs van definint els candidats que configuraran les respectives llistes electorals. Ahir es va fer públic que Joan Agramunt es presenta com candidat  número u del Partit Popular d'Igualda, agfant el relleu de Pere Calbó. 

A Vilanova del Camí, Maria Luz Martínez, que ha estat regidora des del 2011, continua com a cap de llista. Francisco Ibáñez López, que s'estrena com a candidat per al Partit Popular de Piera, substituirà  José Maurenza, fins ara regidor a l'ajuntament del municipi. També hi ha novetats a Hostalets de Pierola, on es presenta com a alcaldable Francisco Barrios. 


4 Comentaris

J

Josep d'Orpí

Orpí

2 de març 2015.18:16h

Respondre

D’aixó s´hen diu renovació!!. El que pasa es que no tenen a ningú mes.
El Sr. Calbó no plega, deixa de cobrar el sou de l’Ajuntament d’Igualada. Podrá seguir ben ”enxufat” a la seva... Llegir més poltrona del Parlament, al menys fins el setembre, en que se l’hi acabará el momio.
Que vaigi preparant les maletes per marxar cap l’estat veí, doncs ”personatges” com aquest no hi tenen cabuda a Catalunya.

J

Joan Giner ITV

Igualada

2 de març 2015.13:39h

Respondre

Al menys un que plega... en tenim molts d’altres no deixaran la poltrona, si és per ells, mai dels mais.
Què farien sinó... no han treballat mai!!!!

i

igualadí

2 de març 2015.16:14h

No han treballat mai ... com vostè !

M

Maria

Igualada

2 de març 2015.10:11h

Respondre

Incomprensible! A mi em faria vergonya! Amb el currículum que té el partit...i els seus militants... Jo li canviaria el nom... Al partit, vull dir.

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.