TORNAR

Joan Tardà i Alba Vergés seran els convidats del Sopar de la República d'ERC

Els republicans presentaran tots els seus candidats a la comarca en aquesta cita

politica
Dimarts, 2 abril 2019. 10:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Just un dia després que arrenqui la campanya electoral, Esquerra Anoia té una cita al restaurant Scorpia. De nou, aquest espai acollirà el Sopar de la República que organitza el partit. 

El divendres 12 d'abril tindrà lloc el tradicional Sopar de la República i la 15a edició del Premi Estel Blanc, organitzats per Esquerra Anoia. L'acte, que se celebra cada any en motiu de la proclamació de la república feta per Francesc Macià, ara fa 88 anys, hi haurà com a caps de cartell la consellera de Salut Alba Vergés i el diputat al Congrés Joan Tardà. Es farà al restaurant odenenc Scorpia.

Tardà, el convidat d'enguanyEls republicans aprofitaran l'esdeveniment per a presentar totes les candidatures comarcals a les eleccions municipals del proper mes de maig. Els republicans han treballat en els darrers quatre anys per a configurar llistes properes i transversals en cada municipi. En el mateix sopar s'entregarà el Premi Estel Blanc, que enguany celebra la seva 15a edició, i recaurà en l'Agrupació Cultural i Recreativa Sigarra, organitzadors, entre d'altres, del Pessebre Vivent dels Prats de Rei. Per a assistir a l'acte, cal reservar amb antelació enviant un correu electrònic a l'adreça anoia@esquerra.cat, o bé trucant al 676865449. El preu del sopar són 18 euros per persona. 


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.