TORNAR
PUBLICITAT

Joan Torras demana aparcar el debat de les zones blaves i centrar-se en la crisi

Critica la manca d'implicació municipal per dinamitzar la situació econòmica

politica
Dimecres, 20 octubre 2010. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
El candidat d’Esquerra Republicana a les properes eleccions municipals d’Igualada es vol desmarcar així dels estudis i de les propostes que han efectuat les formacions polítiques vers la qüestió de les zones blaves, tot indicant que 'la qüestió de les zones blaves no és la preocupació prioritària dels nostres conciutadans'. En aquest sentit manifesta que 'ERC ha mostrat el seu posicionament, clar i concís, vers la política de zones blaves, demanant que la qüestió de l’aparcament a la ciutat s’estudiï com a model i no com un mercadeig de zones i carrers'.

El candidat d'ERC, Joan Torras

Joan Torras demana que el consistori igualadí s’ocupi 'dels temes que en l’actualitat més preocupen als ciutadans, com són l’economia i l’atur; i proposa que 'els set mesos que resten per finalitzar la legislatura han de ser utilitzats íntegrament a buscar respostes a la crisi i a la situació econòmica'.

Segons Torras, 'que Igualada sigui unes de les ciutats de Catalunya on es tanquen més empreses i es destrueixen més llocs de treball, ha de fer reflexionar a tothom, des de polítics fins a empresaris i treballadors', i es postula perquè tots els agents polítics, econòmics i socials remin en la mateixa direcció per ajudar a superar aquesta situació.

Poca implicació

El líder republicà critica 'la manca d’implicació municipal vers l’estat del teixit empresarial, la carència d’iniciatives econòmiques i de promoció pel comerç local, i també la insuficiència de mesures dinamitzadores i incentivadores per la creació d’ocupació, han conduit Igualada a una situació social i econòmica molt dificultosa'. Torras opina que la societat igualadina espera respostes dels seus polítics, ja que 'és la nostra funció i el nostre deure'.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.