TORNAR

Joan Vich estripa el carnet

L’ex alcalde de Vilanova del Camí diu adéu al PSC

politica
Dilluns, 26 gener 2015. 15:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

L'ex alcalde de Vilanova del Camí, Joan Vich, que va deixar l'alcaldia fa un any en mans de Vanesa González, ha fet públic que deixa el PSC, el seu partit de tota la vida. Vich admet que ha estat "difícil".

Joan Vich i Adzet (Igualada, 1951) ha estat durant dècades un dels emblemes del PSC a l'Anoia. Va ser de 1979 a 2014 alcalde de Vilanova del Camí pels socialistes, l'únic que va conèixer el municipi en democràcia fins que va passar el relleu l'abril passat a Vanesa González. Ara, Joan Vich ha anunciat que deixa el partit, en una decisió "difícil" que aclarirà els propers dies. L'històric ex batlle vilanoví ja va estar afiliat al PSC-Congrés, de Joan Raventós, abans que aquest es fusionés amb la federació catalana del PSOE. 

Joan Vich, l'any passatPel PSC, ha estat l'alcalde amb una trajectòria més llarga com a tal a l'Anoia (Jesús Brugués, convergent de Castellolí, va plegar el 2011 després de començar com Vich el 1979). Quan va cedir l'any passat la vara d'alcalde a Vanesa González, ja s'havia desfermat el conflicte intern entre els socialistes de Vilanova del Camí, que van triar en eleccions primàries a Noemí Trucharte com a candidata per les municipals del 2015. Alineat amb el sector catalanista del PSC i pròxim al sobiranisme, Vich es desmarca ara del partit.


4 Comentaris

J

Joan

vilanova del cami

26 de gener 2015.21:49h

Respondre

poco le ha importado a este sujeto vilanova, si gobernar fuese gratis, haria años que no seria alcalde, solo lo mantenia el aprecio al dinero, menuda verguenza, venga a tomar por.......

J

Juan

Vilanova

26 de gener 2015.21:30h

Respondre

Antoni eso de bueno lo diras tu, porque no te ha hecho nada. ”home” y justito.

R

Raül

Vilanova del Camí

26 de gener 2015.17:32h

Respondre

Una llàstima el seu final polític, senyor Joan Vich. Certament molts dels que li vam donar suport en el seu moment haguéssim desitjat que haguès plegat molt i molt abans. No es poden fer les... Llegir més coses pitjor, especialment trist és veure com ha quedat ara l’actual alcaldessa, a la qual no li han posat les coses gens fàcils entre tots. No sé com acabarà tot plegat, però d’entrada penso que l’ajuntament que surti del proper mes de maig fa pinta de ser totalment ingovernable. I els ciutadans de Vilanova ens mereixem gent quelcom més de respecte per la seva part.

A

Antoni

Igualada

26 de gener 2015.17:31h

Respondre

Era d’esperar en un ”home bo” com ell; enhorabona!

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.