TORNAR

Jorba inverteix més de 25.000 euros en la millora de camins forestals

politica
Dimarts, 29 setembre 2009. 11:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Durant els darrers mesos, i a través de l’Agrupació de Defensa Forestal, el municipi de Jorba ha realitzat una important inversió en la millora dels camins per a la prevenció dels incendis forestals. L’actuació ha consistit en l’anivellament i la neteja de les vores d’una desena de camins que formen part de la xarxa de prevenció d’incendis del terme de Jorba.

Camí de pujada al Pla del Magre, Jorba

En total s’han arranjant més de 14 quilòmetres de pistes forestals, que engloben el camí de Cal Costa fins a La Sala, el camí de Cal Mirall, el camí de Cal Rosich, el camí de Cubelles, el camí de la carretera vella fins a La Sala, el camí de la Creu de Sant Pere fins a Travé, el camí de La Sala fins a Cal Joveró, el camí de pujada al Pla del Magre i el camí de Viladases.

També s’ha realitzat un eixamplament de la corba del Pont de la Picona (al camí de Viladases en el límit dels termes de Jorba i Copons). En total s’hi han invertit 25.390,49 euros, que han estat aportats en un 90% per part de la Diputació de Barcelona (22.852,44) i en un 10% per part de l’ajuntament de Jorba (2.539,05 euros).


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.