TORNAR

Jordi Aymamí afirma que el POUM tornarà a figurar al programa electoral del PSC

Recorda que no disposar d’un pla general pot generar greuges comparatius

politica
Dijous, 1 juliol 2010. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
L’alcalde d’Igualada va valorar aquest dimecres l’informe presentat per l’Associació d’Afectats pel POUM, en què s’afirmava que aquest era inviable econòmicament. Jordi Aymamí va dir que es tracta d’un informe ‘sòlid i amb contingut, però com tot document tècnic és discutible’. L’alcalde va recordar que Igualada necessita un pla general, i que en la mesura que es pugui aquesta proposta tornarà a figurar dins del programa electoral del PSC a les properes municipals.

Jordi Aymamí, aquest dimecres a l'Ajuntament

Aymamí va dir que l’informe mereix l’anàlisi de l’Ajuntament, però va lamentar que sigui un document ‘sobre una decisió que ja no existeix’ i que ja no es pugui debatre en un període d’al•legacions un cop aturat el POUM. L’alcalde va recordar que el fet de no disposar d’un planejament urbanístic actualitzat ‘pot crear un greuge comparatiu amb els municipis de l’entorn que sí que el tenen’, i va posar com a exemple el projecte del futur Parc d’Innovació Jorba-Igualada.

Suport a la manifestació contra la sentència de l’Estatut

En un altre ordre de coses, Jordi Aymamí es va sumar a la posició majoritària dels líders polítics catalans sobre la sentència del Constitucional sobre l’Estatut. L’alcalde va ‘lamentar profundament la situació en què ens ha ubicat aquesta sentència’, i va dir que s’ha d’analitzar quines accions es poden emprendre en el marc de la legalitat. Per acabar, Aymamí va afirmar que ‘aquesta alcaldia se suma a la convocatòria de la manifestació del 10 de juliol, per deixar clar que més enllà del que afirmi qualsevol norma legal som una nació i volem continuar sent-ho’.


3 Comentaris

j

josep

igd

1 de juliol 2010.12:01h

Respondre

Quan l’alcalde recorda que el fet de no disposar d’un planejament urbanístic actualitzat ”pot crear un greuge comparatiu amb els municipis de l’entorn que sí que el tenen”,

caldria que... Llegir més assumís que la responsablilitat de que no s’hagi consensuat i aprovat un pla recau sobre les seves espatlles de governant

enlloc de lamentar-se que la oposició impedís que el pla que el seu equip va presentar i que recollia únicament els criteris que ells defençaven no arribés a poder-se discutir en al·legacions.

Per altra banda quan diu sobre la sentència de l’Estatut que ”s’ha d’analitzar quines accions es poden emprendre en el marc de la legalitat” el que entenc que ens diu és que el seu partit no saben que han de fer ara!.

R

Ramon F.

Igualada

1 de juliol 2010.11:29h

Respondre

Que una ciutat necessita un POUM ho sabem tots i per tant no ens ha d’estranyar que tant l’actual alcalde com la resta de partits polítics diguin que desprès de les eleccions municipals en... Llegir més faran redactar un de nou.
El que ha de deixar ben clar però l’actual alcalde, el Sr. Aymamí es quin POUM pensa presentar al seu programa electoral: el mateix que ja va proposar i va estar rebutjat? o bé haurà aprés la lliçó i proposarà fer-ne un de nou escoltant la veu dels ciutadans.
Seria molt greu que volgués tornar a presentar el Pla que va ser rebutjat ja que voldria dir que aquest senyor no ha entès res, que ni fa ni pensa fer cas ni dels ciutadans ni de la resta de forces polítiques que van fer que s’arxivés.
Si tornés a presentar el mateix Pla voldria dir que estem davant d’una persona prepotent, que es creu amb la veritat absoluta i que pensa que a les eleccions aconseguirà la majoria suficient per imposar la seva voluntat als ciutadans, i això es lleig . Per tant Sr. Aymamí faci el favor d’aclarir quin es el POUM que vostè ens proposarà ja que segons la seva resposta els ciutadans sabrem exactament el que hem de fer, encara que segurament alguns o farem igualment ja que creiem que no podem aventurar-nos a donar-li un xec en blanc.
Mentrestant però Sr. Aymamí, crec que seria bó que demanés als tècnics redactors del POUM ara arxivat, que analitzessin i rebatessin tècnicament l’anàlisi econòmic i urbanístic que han presentat els afectats de la zona del rec, que pel que es veu preveu un dèficit de mes de 29 mil milions de les antigues pessetes nomes a aquest sector, ja que si no son capaços de fer-ho algú o alguns hauran d’assumir les responsabilitats tan tècniques com polítiques que pertoquin

J

Josep M. Torras Payerol

Igualada

1 de juliol 2010.08:28h

Respondre

Gracies Jordi, per voler presentar de nou el teu POUM, no esperàvem menys de tu. De totes maneres suposo que la gent afectada, ja et farà saber el que en pensa en les pròximes eleccions, si es que... Llegir més et presentes. Que per arruïnar-se, la gent ja ho sap fer tot sola i hi han certes coses en les que els poders públics no cal que ajudin. “Errare humanum est diabolicum perseverare”
Cordialment.
Josep M.

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.