TORNAR

Jordi Madrid es presentarà a la reelecció a Piera

Competirà amb el seu soci de govern, Josep Llopart

politica
Dissabte, 9 juny 2018. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

L'actual alcalde de Piera, Jordi Madrid, optarà a la reelecció el 2019 pel seu partit, Esquerra. El republicà ha estat alcalde en tres fases diferents: 2009-2011, 2015-2017 i altra vegada aquest 2018. En aquests dos darrers períodes, en aliança amb el seu soci actual, el PDeCAT.

Jordi Madrid, actual alcalde de Piera, tornarà a encapçalar la llista d'ERC. Aquest dimecres 6 de juny, els militants republicans del municipi ho van decidir per unanimitat a les primàries celebrades pel partit a la localitat, i que el porten novament a representar a ERC a les eleccions municipals de 2019. La intenció de continuar governant la Vila, passa ara "per l'elaboració del futur equip de treball i un nou programa electoral que garanteixi les prioritats dels vilatans amb la gestió més eficient dels recursos públics".

L'actual alcalde pierencEn el ple extraordinari de l'1 de juny, Jordi Madrid va reprendre la seva etapa de batlle fins a les eleccions de 2019. El republicà agafava el relleu de Josep Llopart (PDeCAT) segons el pacte de Govern que van arribar a les dues formacions. Llopart, batlle del 2017 al 2018, anunciava fa tres mesos que optava també a l'alcaldia a les properes municipals. Els dos socis durant els darrers set anys, per tant, concorreran com a caps de llista de les respectives formacions d'aquí a un any.

Alcalde i primer tinent d'alcalde pierenc són, ara per ara, els dos principals candidats anoiencs que han transcendit de cara als comicis del 2019, mentre als altres grans municipis no es coneix cap altre candidat ferm. Jordi Madrid ha estat alcalde de Piera en aliança amb el PSC dos anys (2009-2011) i ara amb el PDeCAT des de 2015.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.