TORNAR
PUBLICITAT

Jordi Madrid torna a agafar la vara d'alcalde de Piera

El relleu pactat a l’alcaldia situa al republicà al capdavant fins a les properes eleccions

politica
Dimecres, 6 juny 2018. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Josep Llopart deixava aquesta setmana passada de ser alcalde de Piera i torna a les seves funcions de primer tinent d'alcalde. Madrid, batlle els dos primers anys de mandat, reprèn la seva etapa fins a les eleccions del 2019.

Des del divendres 1 de juny, Jordi Madrid torna a ser l'alcalde de Piera. Aquell dia, va celebrar el ple extraordinari de l'Ajuntament en el qual el republicà agafava el relleu de Josep Llopart (PDeCAT), que ha estat el batlle del municipi durant els darrers dotze mesos. El canvi al capdavant del consistori ve derivat del pacte de govern a què van arribar Esquerra Republicana i el Partit Demòcrata Europeu l'any 2015 i que establia una alcaldia compartida entre els dos caps de llista.

La cerimònia de relleu, el passat divendresSegons l'acord signat, Jordi Madrid seria batlle els dos primers anys de mandat i l'últim i que Josep Llopart ocuparia el càrrec el tercer any. Pel que fa al cartipàs municipal, Josep Llopart passa a ser el primer tinent d'alcalde, mantenint les seves regidories. La voluntat del govern municipal, format per ERC i el PDeCAT, és "continuar treballant amb les mateixes prioritats que es van establir en l'acord de govern, entre les quals hi ha el foment de les polítiques d'ocupació i de benestar social, els equipaments, els nuclis veïnals i el suport a les entitats. Així mateix es vol garantir la transparència, la participació i una gestió eficient dels recursos públics". Amb aquest relleu, Jordi Madrid ha estat alcalde en tres etapes, 2009-2011, 2015-2017 i la que comença ara.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.