TORNAR

Jordi Riba anuncia que deixa la primera línia política

Espera ”que el PSC segueixi amb la vocació d’obertura” per fer una candidatura àmplia

politica
Dimecres, 17 octubre 2018. 12:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

El que va ser cap de llista de Socialistes d'Igualada a les eleccions municipals de 2015, Jordi Riba, ha anunciat que no repetirà com a tal. Aquesta decisió arriba enmig de la reconfiguració de part de l'esquerra municipal a Igualada, on es treballa per constituir la candidatura de Jordi Cuadras.

Després de dues dècades al consistori, aquests seran els darrers mesos de Jordi Riba com a representant municipal. El que és portaveu i regidor de Socialistes d'Igualada, Jordi Riba, ha anunciat que no tornarà a ser candidat a les eleccions municipals del proper mes de maig. Riba va entrar com a regidor a l'any 1999.
Des d'aleshores i fins al 2011, sota els diferents mandats del govern de l'Entesa per Igualada (PSC-ICV), amb l'alcalde Jordi Aymamí, va ocupar les regidories de Via pública, Mobilitat, Interior, Personal, Coordinació i Hisenda.

Durant aquest període, també va ser portaveu del Grup Municipal de l'Entesa i Primer Secretari de l'Agrupació del PSC d'Igualada. Del 2003 al 2007 va ser Vicepresident i Conseller de Serveis Territorials del Consell Comarcal de l'Anoia i des del 2011 és el portaveu de Socialistes d'Igualada al consistori, tasca que ha fet durant dos mandats. Va ser el candidat que liderava la llista el 2015.

Riba, de 42 anys, és llicenciat en Ciències Polítiques i de l'Administració i també en Història per la Universitat Autònoma de Barcelona. També és diplomat en Funció Gerencial de l'Administració Pública per ESADE. Ara, demana al PSC d'Igualada que segueixi la vocació "d'obertura que sempre ha tingut i pugui fer possible una candidatura àmplia de les esquerres progressistes a la ciutat per crear un projecte amb vocació de govern i guanyador". Riba agraeix el suport i generositat que el partit "sempre ha tingut amb ell i s'ha posat a la diposició de la formació", del primer secretari Joaquim Roca i de la secretària d'organització Clara Casares i de l'espai de l'esquerra progressista igualadina per ajudar amb el que calgui.

 


6 Comentaris

R

Raquel

19 d'octubre 2018.12:56h

Respondre

Després d’estar a les llistes del PSOE-155 ves què ha de fer... quina vergonya

F

Fèlix Tarrida

Igualada

18 d'octubre 2018.10:58h

Respondre

En Jordi Riba va saber estar al davant de la ”sala de màquines” de l’Entesa per Igualada durant els dotze anys que van resultar decisius per modernitzar la nostra ciutat. Crec per tant que,... Llegir més respecte aquell període, mereix tot el reconeixement per una feina molt ben feta. Li desitjo el millor.

a

anguera r.

19 d'octubre 2018.16:37h

Totalment de acord, amb la teva valoració. Lo que mai, podrem dir del Sr Riba, es criticarli, la seva honestedat, el seu servei a Igualada, davant de sigles polítiques, i la seva honradesa. Ja... Llegir més voldrien alguns, que arribat el seu moment, sols podran aportar
mol fum, pro mol fum.,

SR RIBA, PER MI I LA MEVA FAMILIA, VOSTE SEMPRE SERA UN REFEREN DE HONRADESA, I NO PARLO PAS DE AFINIDAD POLITO¡ICA....

A

Antón

Pujalt

18 d'octubre 2018.08:03h

Respondre

Aixó no es pot dir del Jordi es injust Son 20 anys SERVINT a l’ajuntament amb eficàcia i honradesa I que consti que no soc del seu partit

J

Josep

Igualada

18 d'octubre 2018.01:05h

Respondre

Moltes felicitats i gracies per aquests anys dedicats a Igualada!.

J

Joan Martinez

17 d'octubre 2018.14:13h

Respondre

20 anys vivint de l‘Ajuntament!

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.