TORNAR

Josep Llopart presenta Junts per Piera com "una candidatura transversal"

Promet un projecte ”centrar en el nucli i els barris” pierencs

politica
Dimarts, 18 desembre 2018. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

La cursa per a les eleccions municipals de Piera ja té les cartes marcades. La proposta de l'àmbit del PDeCAT es presentava aquest dissabte, amb l'ex alcalde i actual primer tinent d'alcalde, Josep Llopart, com a cap de cartell i amb el nom de Junts per Piera.

L'agrupació municipal Junts per Piera es presentava aquest dissabte amb el 'ticket' Josep Llopart i Vanessa Fernández-Arroyo. L'acte va comptar amb la presència dels actuals regidors i associats del PDeCat a Piera i independents que s'afegeixen a aquesta proposta "més transversal transversal, representant un espai d'acció política més ampli". Llopart, alcalde de Piera durant un any en l'actual legislatura, va voler destacar que "l'agrupació de Junts per Piera és un projecte transversal on es barregen diferents sensibilitats amb la finalitat comuna de treballar per la gent de Piera, sense oblidar la situació política que viu el país".

Josep Llopart, en la seva xerrada davant els militants i simpatitzantsEl que encapçalarà la candidatura va afegir que "Piera està en continua evolució i Junts per Piera és l'aposta per fer de la vila la capital del sud de l'Anoia i la garantia que a Piera es prioritzaran els projectes en pro de millorar els serveis i la qualitat de vida dels pierencs i pierenques". En l'acte, la coordinadora de campanya Vanessa Fernández-Arroyo va remarcar la voluntat de fer arribar a tots els pierencs i pierenques el projecte de Junts per Piera: "Piera és un municipi de 57 quilòmetres quadrats i volem traslladar als 19 barris i pobles, al nucli i a tota la gent que hi viu, la il·lusió amb la que encetem aquest nou projecte".

Així, es va anunciar que des de Junts Per Piera s'està preparant pels propers mesos una agenda de trobades amb diferents sectors de la població, entitats i associacions de veïns per fer extensiu el projecte i començar a treballar en un programa de govern participatiu per a la legislatura 2019-2023 que compti amb les aportacions de tothom.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.