TORNAR

Josep Vicenç Mestre abandona la lluita electoral i deixa CIU sense candidat a Òdena a poc més de 2 mesos per a les eleccions

Pep Solé Vilanova, d’Òdena Oberta, afirma que el grup continua amb tanta il·lusió com sempre

politica
Dimarts, 15 març 2011. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
La noticia que anunciava la retirada de Francesc Jorba, actual regidor de CIU a Òdena, de la primera fila política deixava via lliure al candidat d’Òdena Oberta, Josep Vicenç Mestre, com a alcaldable de la coalició al municipi però aquest dilluns, el candidat convergent ha anunciat la seva retirada apel·lant a les lluites internes entre CDC I UDC: ‘En l’escenari polític que he viscut els darrers mesos predomina parlar de repartiment de parcel·les de poder (...) per damunt de la discussió de propostes i programa de treball’.

En un comunicat adreçat als veïns d`Òdena, Josep Vicenç Mestre explica que finalment no s’ha arribat a un acord per ratificar la seva candidatura com a cap de llista de CIU i que, per tant, abandona la cursa política que va iniciar el juny passat en presentar-se com a candidat d’Òdena Oberta a les eleccions municipals del proper mes de maig.

Falten poc més de dos mesos per a les eleccions municipals i CIU no té un candidat per a l’alcladia a Òdena. Pep Solé Vilanova, membre d’Òdena Oberta ha explicat que: ‘tot i que encara no se sap qui substituirà a Mestre, el col·lectiu Òdena oberta seguim amb tanta il·lusió com sempre’ i sembla que el candidat de CIU sortirà d’aquest organització propera a CDC. Ara faltarà veure qui substitueix a Mestre com a alcaldable de CIU a Òdena tenint en compte que el candidat d’UDC i actual regidor a l’oposició del municipi, Francesc Jorba, ja va anunciar la seva retirada el passat 2 de març.

Josep Vicenç Mestre expressa en el comunicat enviat la decepció per ‘no haver pogut trobar altres fórmules per aplicar unes noves idees a Òdena’ però afirma haver pres la decisió amb total llibertat i aclareix que ‘la decisió obeeix al que em dicta la consciència’. Els conflictes i tensions dins de la coalició han acabat amb el candidat d’Òdena Oberta a l’alcaldia del municipi i Mestre ha decidit explicar la seva decisió amb un comunicat prou clar i transparent.


17 Comentaris

c

ceci

odena

18 de març 2011.14:14h

Respondre

Anims Josep Vicenç, de gent honesta com tu que son capaços de dir prou i no deixar-se enganyar n’hi hauria d’haver més.
gracies per intentar treballar pel teu poble.

o

odenaviva.tk

Ódena

16 de març 2011.22:05h

Respondre

M’agradaria fer unes correccions del meu comentari anterior. En cap moment vuy criticar la labor dels membres d’Odena Oberta ni el treball fet ni el que espero faguin en un futur. Nomes he volgut... Llegir més deixar clar la meva opinió respecte al abandonament de la llista del josep vicenç i el que JO PERSONALMENT crec,

Amb aixó no vuy dir que Odenaoberta no pugui continuar desenvolupant la seva labor i seguint desenvolupnat el seu projecte de poble, pero es la sensació que PERSONALMENT m’ha transmet aquesta decisió.

I per últim m’agradaria deixar clar que hem sap greu si el meu comentari s’ha volgut interpretar com un atac partidista contra la ODENAOBERTA, simplement he volgut fer una reflexió d’uns sentiments i molts comentaris que porto sentit vers la formació i que s’estan fent realitat per aixó qui s’hagui pogut sentir molest li demano disculpes.

m

montse

odena

16 de març 2011.17:30h

Respondre

Veient com plegan els 3 primers de la llista, per algo deu ser no????, siusplau que encapçali la llista algú amb ganes pel poble o sino, ja veig que tornarem a tenir guisado per quatre anys més.

i

iker

16 de març 2011.16:59h

Respondre

Jaume, ja que saps tant qui eren els altres?

J

Jaume

igualada

16 de març 2011.13:42h

Respondre

són tres els que han plegat dels sis primers llocs de la llista:J.V. Mestre,J. Escriu i P. Rovira i alguns més de darrera.
Ànims per seguir endavant, heu descobert que és la politica, jo fa temps... Llegir més que ho vaig descubrir.
Segur que el poble se’n resenteix.

a

anonim 2

odena

16 de març 2011.12:47h

Respondre

Quan sapiguem la llista de CIU sabrem a qui beneficia la renuncia del Srs. Mestre i Escriu. Es lo de sempre dins dels partits.Els núms. 1, 2 i 3 de la nova candidatura.

C

Cati

Òdena

16 de març 2011.12:43h

Respondre

Esque ningu pensa que ja hi ha gent com ERC Òdena que ara es diuen Òdena 2011,que fa 4 anys que estan treballant de la manera que ho feia en Josep Vicents?pot ser la gent bol grups que nomes... Llegir més critiquen i per aixo sempre surten a la llum? Aquesta gent fa 4 anys que hi son i aguanten encara que sels hi ha tancat tota mena de participació i no fan coses rares de fer i desfer,penseu que ara l’àlternativa de canvi podrien ser ells, se que encara están obrin la llista per recaptar gent
i beig que agafen gent simpatitzant de cualsebol partit i no es veu cap tipus de interes propi,no se jo ho veig aixi. Apa endevant Òdena 2011

L

Lidia

Ciutadella de Menorca

16 de març 2011.00:32h

Respondre

Ets una gran persona,TRANSPARENT, sempre disposada a donar un cop de mà, i enamorat del teu poble i la seva gent, amb ganes de treballar, millorar i ”conservar” Òdena.
Que més necessitem? Jo... Llegir més personalment , res.
Josep Vicenç, lluita com feies fins ara, no deixis el nostre poble a les mans de qualsevol.
Per la part que em toca, gràcies per tot.

Podria haver estat diferent, hauria d’haver estat diferent.

O

Odenaviva.tk

Ódena

15 de març 2011.21:07h

Respondre

Realment trobo una llastima el fet de que plegui, Crec que podia ser un bon candidat a alcalde, o almenys tenia una alternativa de futur del municipi diferent al de les anteries eleccions. Encara que... Llegir més aquesta decisió ha servit per demostrar les ansies d’alguns membres de CIU (molta gent sap qui es) per aconseguir l’alcaldia d’Ódena ha provocat que aquest partit perdi tota credibilitat a l’hora de presentar un projecte estable de futur al municipi ja que ha demostrar que si internament no son capaços de treballar junts en 6 mesos com es desplegara un projecte al llarg de 4 anys,

Per mi sento molt que desde CIU anoia permiten desaprofitar dos grans persones, que per mi tenen gran valua i han treballat pel poble (de diferents manera els dos) com son el sr.Fransec Jorba i sr.Josep vincenç per tal de ficar a dit (o com vulgarment es diu per enchufe) a una persona que te bons contactes pero ha necesitat aprofitarse dun bon projecte com es odenaoberta per tal de poder obtenir la possibilitat de manar
Jo crec que el projecte d’Ódenaoberta tindria que fer una reflexió i si de cas independitzar-se de CIU i tornar-se indepent per tal de recuperar al josep vincenç com a cap de llista i desenvolupar el seu projecte (sino els hi sera imposible) i aixi de pasada deixar aquestes persones que estorven i han fert perdre la credibilitat del projecte.

a

anonim

òdena

15 de març 2011.19:39h

Respondre

Per mala sort, ha plegat el que hauria estat per molts el millor alcalde de la història d’Òdena.
És una llàstima que ara hagi tirat la tovallola, però des d’aquí animar-lo per la il·lusió... Llegir més que a tots ens ha omplert de joia. GRÀCIES, GRÀCIES I GRÀCIES.
Socialista i no diries mai qui, però conscient de la gran vàlua del josep-vicens que sempre havia sigut independent. Creia que era el moment de canvi... era el moment de votar una gran persona que ha treballat sense demanar res a canvi per un poble que estima... i que el poble també l’estima a ell.
Una forta abraçada, Josep-Vicens, segueix tan integre com sempre. Gràcies

d

desconcertada

odena

15 de març 2011.19:31h

Respondre

diuen que han estat els de uniò que han forçat a tenir dos militans seus a la llista a veure qui hi posen.

A

Albert

15 de març 2011.17:02h

Respondre

Després de tants mesos, ha estat una llàstima. Confiava plenament en donar un gir a Òdena, tot i així crec que no s’ha de llançar la tovallola, ja que la gent d’Òdena encara pot decidir si... Llegir més vol el mateix govern que té ara, un govern que fa les coses a última hora per guanyar vots... En fi, molt sort i a seguir treballant per Òdena d’una manera diferent a la que ens ”han acostumat”.

A

Ailama

Odena

15 de març 2011.16:09h

Respondre

Jo,personalment confiava en tu.
Ara toca lluitar i no deixis sols al teu equip!!!!!

R

Ramir R.

Òdena-Can Manyoses

15 de març 2011.14:03h

Respondre

Pinta que tornarà a guanyar en Guisado. El carisma ho és tot...

J

Joan

Ôdena

15 de març 2011.12:58h

Respondre

Una victma més dels aparells partidistes de la política.
Per experiènçia propia, estic convençut de les teves raons i es per aixó que et dic que ”val mes morir dempesu que viure... Llegir més agenollat”.
No obstant aixó, crec que tens el deure i la obligació de seguir treballant per el futur del nostre poble.
Ni pots ni tens dret a tirar per l’aiguera tot el treball esmerçat per el votre grup ”Ôdena Oberta”
Sempre queda alguna alternativa per les persones perseverants i amb voluntat de servei. ÒDENA necessita noves maneres de fer i de pensar, i si ”CiU” no us vol, potser podrieu trobar bons companys (amb idearis semblants), per tirar endevant les vostres idees de poble. ¿Per qué o parlar-ne amb ”ODENA 2011”?
Només es una idea que m’agrada molt i crec que a molta gent d’Òdena, els hi faría il-lusiò i d’aixó es tracta:IL-LUSIONAR A LA GENT PER TIRAR ENDEVANT.
Decideixis lo que decideixis, molta sort.

j

josep

odena

15 de març 2011.12:18h

Respondre

És el que té la refotuda partitocràcia. Llistes, quotes de poder, els interessos adquirits en el joc dels sectors, etc ,... Mentrestant la gent amb valors, projectes i idees es van arraconant i... Llegir més amb ells la difícil tasca de fer política ben feta. Fins que els partits no s’apliquin la innovació que ens demanen a la societat no hi podem comptar. Entenc que en Josep Vicenç pensi que no té sentit sortir del foc socialista per caure a les brases convergent-unionistes. El meu suport, tot i que em pregunto si no hi hauria temps i moral per rependre Ôdena oberta sense filiciacions polítiques?

M

Marc

Sant Pere- Plà de la Masia

15 de març 2011.10:28h

Respondre

Sento molt llegir aquesta noticia. Era la nostra esperança per poder tirar endavant amb altres idees diferents dels interesos dels actuals mandataris.Que no volen donar-se conte de que al nostre... Llegir més municipi ja sobren. Que a falta de tres mesos, no es el moment de fer tot lo que no s’ha fet en vuit anys.
Igualment penso que CIU a signat la seva defunció a Òdena.
Només desitjar molta sort al Josep Vicenç en els seus projectes i dir-li que no ens deixi ara, que lluiti pel poble com ho està fent des de fa molts anys. Sort

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.