TORNAR

La JSC organitza un debat sobre quin encaix pot tenir Catalunya dins Espanya

Els tres diputats al Parlament anoiencs, entre els convidats

politica
Dimarts, 4 novembre 2014. 23:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Amb la jornada del 9 de novembre a pocs dies de celebrar-se, la JSC organitza al Museu Comarcal un debat entorn de la pregunta "L'encaix entre Catalunya i Espanya?" amb membres de totes les forces amb presència al Parlament

"L'encaix entre Catalunya i Espanya?", és el títol del debat que tindrà lloc el proper dijous, 6 de novembre, a partir de les 8 del vespre al Museu Comarcal de la Pell a Igualada, al carrer Dr. Joan Mercader. L'acte, organitzat per les Joventuts Socialistes de Catalunya (JSC) a la comarca, comptarà amb representants de cada una de les forces polítiques que tenen presència al Parlament de Catalunya. I entre ells, els tres diputats anoiencs: Pere Calbó (PP), Alba Vergès (ERC), Maria Senserrich (CiU), Josep Vendrell (ICV), Antonio Espinosa (C's), Ferran Pedret (PSC). També hi assistirà un representant de la CUP, encara per confirmar.


3 Comentaris

J

Joanma

=ada

5 de novembre 2014.14:30h

Respondre

Sincerament confio que l’acte començarà amb puntualitat, dons últimament el actes a Igualada comencen amb retard.

P

Pep

Anoia

5 de novembre 2014.12:15h

Respondre

Calbó, mentre alguns aixequen el braç al nostre Parlament, o amenacen públicament en afusellar el nostre President, al seu/vostre davant els demòcrates només volem votar. El diumenge, tots/es a... Llegir més omplir les urnes!

M

Marcel Vinyals

Igualada centre

5 de novembre 2014.07:30h

Respondre

Hola Calbo, el diumenge jo votare i votare SI+SI apa rabia una mica mes, i tu que aniras a votar? ha ja ja o ens enviaras a la cabra?

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.