TORNAR
PUBLICITAT

Junts per Capellades serà la fórmula del PDeCAT a les eleccions del 2019 al municipi

La primera trobada, sobre temes mediambientals

politica
Dimecres, 31 octubre 2018. 09:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Sense que s'hagi confirmat encara si l'ex alcalde Marcel·lí Martorell repetirà com a candidat, l'espai polític que ocupa el PDeCAT es comença a configurar de cara als comicis del 2019 a Capellades. Aquest dijous passat va tenir lloc la primera trobada d'aquest espai polític, en una jornada d'intercanvi d'idees per començar la confecció d'un programa electoral.

Junts per Capellades serà la marca amb la que el PDeCAT concorrerà a les eleccions del proper mes de maig a la vila. El Saló Rosa de La Societat La Lliga de Capellades va acollir el primer panell de debat i intercanvi d'idees adreçat a fer un programa electoral per la candidatura de Junts per Capellades a les eleccions municipals de maig de 2019.
En aquesta ocasió la sessió va girar al voltant de les polítiques de sostenibilitat i medi ambient; recollida d'escombraries, l'increment del reciclatge, l'eficiència energètica, l'impacte de l'ampliació de la C-15, l'ús de biomassa, etc.

Tost, Martorell i Vizcarra, en l'acte de la setmana passadaEntre els convidats, hi havia el Director de l'Agència de Residus de Catalunya, Josep Maria Tost, un dels pioners i precursors dels sistema de recollida porta porta a Catalunya. També en Ricard Vizcarra com a president del Col·legi d'Ambientòlegs de Catalunya. Junts per Capellades anuncia que "seguirem organitzant panells adreçats a diferents àmbits convidant professionals independents, alguns d'ells vinculats amb Capellades, que podran aportar elements d'objectivitat i novedosos per debatre i construir propostes en positiu i de canvi". Qui ho desitgi podrà enviar les seves propostes a info@juntspercapellades.cat .

La formació "agrupa persones independents, de la Joventut Nacionalista de Catalunya, militants del Partit Demòcrata i persones provinents de l'antiga Convergència a Capellades que volen crear una candidatura alternativa a la dels partits de l'actual govern capelladí per fer un canvi que realitzi un govern millor i més efectiu".

 


1 Comentaris

b

berto

31 d'octubre 2018.20:49h

Respondre

Ahora resulta, que todos se avergüenzan de pertenecer a un partido corrupto hasta las cejas.
No sabíais nada, de lo de corrupto, que era vuestro partido. No sabíais, o no queríais saber nada,... Llegir més de la podredumbre, de los Pujols, Oriols, Mas, Millet, Osakar, y tantos y tantos chorizos. que invadían la Convergencia del 3%.
Por mucho, que queráis, esconder, vuestras vergüenzas, detrás de otras siglas, habéis hecho tarde, todos sabemos, quienes sois y de donde venís.
Yo lo tengo claro, sin ser independentista, antes voto a ERC.
Vosotros sois la antítesis de la honestidad.
VERGÜENZA..

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.