TORNAR

Junts per Montbui s'ofereix com a veu del Nucli Antic

Joan Tardà farà el 14 de març la presentació de la candidatura

politica
Dijous, 5 març 2015. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

La formació, afí a Esquerra, va arrencar amb un acte molt participat, on es van recollir les inquietuds dels veïns del Nucli Antic. En aquest grup de treball, en destaquen persones com Jordi Bòria, ex president del Moto Club Igualada, o l'historiador Daniel González

El passat divendres 27 de febrer, la formació política Junts per Montbui AM es va presentar als veïns del Nucli Antic de Santa Margarida de Montbui, en el primer acte participatiu del procés que ha de permetre configurar el nou programa electoral d'aquesta formació. Junts per Montbui "té la voluntat de sumar múltiples sensibilitats, creient que a Montbui es poden fer les coses de forma diferent a com s'han fet fins ara", i "sempre amb la voluntat de créixer i avançar" en el desenvolupament de tots els nuclis del municipi. En la trobada, es va subratllar la necessitat "de mecanismes de representació del Nucli Antic, que garanteixin la seva personalitat davant de l'Ajuntament".

La reunió va tenir lloc a l'Ateneu del Nucli AnticJunts per Montbui exigeix també que hi hagi una major incidència veïnal en "els grans temes". Avancen com a línies la promoció del medi natural del Nucli Antic, a més de la revitalització del centre de serveis. Lamenten la "deixadesa" de l'actual govern, tant en aspectes de la neteja -"un problema que no és sols del Nucli Urbà"- i que hi hagi intervencions municipals de manteniment als camins forestals, que "ara els manté l'ADF", a més de les vies que porten a cases i masies, camins "que es troben en molt mal estat. La presentació formal de la candidatura de Junts per Montbui Acord Municipal es durà a terme el proper dissabte 14 de març i serà oberta a tots els veïns del municipi. Es comptarà amb la presència del diputat a Madrid per ERC, Joan Tardà. 


3 Comentaris

N

No ho entenc

Igualada

5 de març 2015.14:42h

Respondre

Diuen allò que l’ésser humà és l’únic animal que ensopega dues vegades amb la mateixa pedra. Doncs torne-m’hi!. Fa quatre anys, Gent Nostra, sota la bandera del nucli antic, no va... Llegir més aconseguir representació a l’ajuntament, com tampoc ho van fer ERC o CiU cadascú per la seva banda . Si haguessin anat junts haurien arribat segons empatats amb VV i s’haguessin assegurat dos regidors. Ara tornen com a marca blanca d’ERC i em pregunto si en un cas així no hauria estat millor sumar-hi també CiU, la qual no sembla sospitosa d’antipatia o indiferència al nucli antic. Sembla que per a tots plegats segueixen primant altres raons que desconec a l’efectivitat de la representació. No deixeria de tenir gràcia que, de nou, es quedessin tots fora.

j

joan

5 de març 2015.13:07h

Respondre

Llàstima de no ser de Montbui poble , i no puc anar a veure al gran còmic Sr Tarda, el doble Català del Beppe Grillo.
Amb el Sr Tarda, hem peto el cul, de riure, es unic.

P

Pep

Anoia

5 de març 2015.17:09h

Que has dormit bé, Joan?

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.