TORNAR

La llista convergent de Montmaneu es presenta amb el relleu d'Enric Admetller

Àngel Farré relleva al fins ara alcalde

politica
Dissabte, 16 maig 2015. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

La candidatura de CiU, el partit de l'actual alcalde que diu adéu, Enric Admetller, es presenta a Montmaneu diumenge. A les eleccions s'enfrontaran a una candidatura d'Esquerra i a un candidat forani del PP

Aquest diumenge 17 de maig, a 2/4 d'1 del migdia, a la Sala de Montmaneu, hi haurà la presentació dels candidats de CIU a les properes eleccions municipals del dia 24 de maig. Durant aquest acte, els membres de la candidatura exposaran les seves propostes pels propers 4 anys. L'acte comptarà amb la presència de la diputada al Parlament de Catalunya Maria Senserrich Guitart. En acabar la presentació hi haurà un pica-pica per a tots els assistents. El cap de llista és Àngel Farré, que substitueix  Enric Admetller, alcalde des de 1999.

Els membres de la candidatura de CiU al pobleLa llista que es presenta sota el lema "Montmaneu també ho fas tu" està encapçalada per Àngel Farré Carulla i la formen Miquel Casanovas Jové, Josep Marquillas Compte, Gisela Marimon Marfà, Josep Tosquella Queralt i, Nèstor Requesens Godó, com a suplent. 


8 Comentaris

G

Gerard

Igualada

19 de maig 2015.12:49h

Respondre

Les males llengües diuen que el senyor Admetller ara fa quatre anys, suposadament, es va conformar sense ser el diputat provincial a canvi de deixar-li la plaça al senyor Castells, i sota promesa... Llegir més de ser aquest cop, a les municipals del 2015, el candidat convergent que optés a la Dipu. Han passat quatre anys i han canviat molt les coses a can Conveniència. Fins el punt que, suposadament, el senyor Castells no hauria complert aquest suposat ”pacte”. La reacció de l’Enric Admetller, víctima d’aquesta suposada traició, hauria estat plegar i dir ”aquí us quedeu”. Què voleu que us digui, les males llengües són les males llengües...però sovint l’encerten...

j

joan

19 de maig 2015.17:18h

Gerard, les males llengües, també diuen, diuen, diuen, que la ”cuinera” del pacta va ser la senserrich.
Aquest que s’omplen la boca de ”valors” , per no tindre , no tenen ni... Llegir més dignitat, ni paraula per mantindre les promeses.
Son uns ”trileros” amb cara de gent honrada! tot falsedat!
PER ELLS, LA PELA ES LA PELA ! ni paraula, ni companys, lo seu es la puta pela!

T

Toni

Igualada

20 de maig 2015.07:36h

Les males llengues avui encerten de ple i ho se de bona font.
Aixi dons com he pogut veure el terenar del Castells i estic veient que es un prepotent No votare mai al Castells, i tan debo... Llegir més tinguessim a Igualada un alcalde com el Sr. Enrric Admetller

j

jan

18 de maig 2015.11:57h

Respondre

Convergència se esta convertint, en el partit dels Mediocres, adoctrinats, i sense opinió pròpia, , dit de altre manera, com un ramat de bens,
Els que que encarà pensen per ells, els treuen, ho... Llegir més sem van.
El temps posarà a tothom al seu lloc, ho pot ser que abans del que ens pensem.

a

aaqualata

18 de maig 2015.05:20h

Respondre

Algú sap per què no es presenta el Sr. Admetller?
Segon fons de Montmaneu, fins fa 4 dies, tenia tota la intenció i ganes de presentar-se.
Ha estat un decisió personal o de la... Llegir més Capital?
Agraïment a l’Enric per tot el que ha fet.

m

maria

18 de maig 2015.12:59h

Quina pena, que a Igualada, no es presenti un Enric com alcalde, i no el immadur Castells, el amic del anima de la senserrich. i senserresaportar.
La gelosia de aquest dos personatges, no te... Llegir més limit, i fins i tot podria ser que la orde, hagi sortit de la ”capital” de Igualada, i mes sabent que el noi, te linea directe amb el Mes astut de Convergencia, com no podria ser de una altre manera.( Poca broma amb el Mas!)

r

ramonet

17 de maig 2015.21:17h

Respondre

Mariona, quan et preguntes que a fet la Sra Senserrich per Montmaneu, jo també hem pregunto ¿I QUE A FET PER IGUALADA?, ella que es Igualadina i te el cul enganxat a una cadira del Parlament.

m

mariona

17 de maig 2015.12:10h

Respondre

Montmaneu, es un poble petit, que tothom es coneix, amb lo qual, no enterc que i fa a la presentació de la llista de CIU a Montmaneu, la ”Sta”. senserrich?
La meva pregunta es molt senzilla,... Llegir més apart de aixecar o abaixar la ma al Parlament, segons les directius del seu partit, que ha fet per Montmaneu?
Una de dues, la primera, després de 2 anys de viure de la mamella, , comença a ensenyar la poteta, per fer-se veure, lo qual demostra la poca o nula personalitat, dels que en presenten a Montmaneu, o la segona, degut a la poca personalitat propia dels presentats, necessitant, a una foranea per que els faci costat.
El anterior alcalde, també hages necessitat que el presentesin després de 16 anys.? Segur que no!!!!!!!!!!!!!!!!

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.