TORNAR
PUBLICITAT

La manifestació rècord de la història anoienca crida contra la repressió

Homenatge als Bombers, l’escut contra la repressió

politica
Dimarts, 3 octubre 2017. 19:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Si la mobilització del matí d'aquest dimarts a Igualada, convocada per CUP i sindicats, ha batut molts registres, la manifestació unitària de la tarda bat totes les magnituds. No cap ni una ànima a la Plaça de l'Ajuntament ni als voltants.

Més gran que la manifestació contra la Guerra d'Iraq, més gran que la que va tenir lloc contra les retallades a l'Hospital, més que qualsevol contra les accions del govern espanyol, més que fins i tot la multitudinària d'aquest migdia. A les 6 començava la manifestació més gran de la història de l'Anoia. Una manifestació contra la repressió de diumenge i amb un crit: "independència".

FOTO: Josep BalcellsEls Bombers tornen a tenir un protagonisme especial. Ells mateixos llegien un manifest en el que agraïen " totes les mostres de suport d'aquests dies". "Les vostres mirades i els vostres càntics els recordarem per sempre més. La nostra tasca és protegir la gent i ho seguirem fent".


1 Comentaris

R

Ramon Verges Vidal

Igualada

4 d'octubre 2017.12:46h

Respondre

Las informacións de l’exit de la manifestació de ahir a la tarda i de la sortida de la Guardia Civil de l’Hotel del Bruc m’en alegrat el dia i la veritat es que dinaré molt mes de gust del... Llegir més que o auria fet.

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.