TORNAR

Marc Castells anuncia que opta a la reelecció el 2019

Es presenta com l’opció de centre i confia repetir amb la majoria dels seus companys actuals

politica
Dimecres, 19 desembre 2018. 11:00. Francesc Vilaprinyó i Albareda.
D'un cop d'ull

El batlle d'Igualada de 2011, del PDeCAT, anuncia que concorrerà a les eleccions. L'assemblea local del partit l'ha de ratificar les properes setmanes perquè encapçali la llista de Junts per Igualada.

Era un secret a veus i es confirmava aquest matí de dimecres, per boca del propi alcalde Marc Castells davant els mitjans. El batlle igualadí serà candidat per quart cop a l'alcaldia de la ciutat. El president del seu partit a nivell local, Daniel Roig, avançava ja fa unes setmanes que tenien tota la confiança posada en que anunciés la seva voluntat de repetir. La ratificació, que s'ha de fer el gener, serà un tràmit. I Castells optarà per tant al seu tercer mandat, en aquesta ocasió amb la fórmula de l'espai convergent: Junts per Igualada. 

Castells, parlant amb els mitjansEl també president de la Diputació explicava als mitjans que "em sento estimat, moltes persones em demanen que no ho deixi i això m'ha fet decidir per continuar, ja que mantinc la il·lusió i les ganes de treballar per Igualada". Afegia que "he tingut l'oportunitat de tenir altres càrrecs i anar a les llistes al Parlament, però el meu compromís és amb la ciutat". La presentació de la candidatura serà el març i espera comptar amb la "intervenció del president Puigdemont des de Brussel·les". 

Sobre quants dels actuals regidors seguiran, segons Castells "cap d'ells m'ha dit que vulgui deixar de treballar amb mi. La candidatura també s'obrirà a altres persones, perquè amb Junts per Igualada volem anar més lluny de les fronteres ideològiques del PDeCAT. Hi ha les esquerres, amb tres partits, i segurament la dreta en tindrà dos o tres. Som l'opció centrista".


5 Comentaris

M

Maria

Igualada

21 de desembre 2018.20:38h

Respondre

Doncs jo no votaré ni al socialista Jordi Cuadras ni al Marc Castells. El Sr. Castells governa a cop de Twitter i no soluciona els problemes de la ciutat ni que li piulis la incidència. La rotonda... Llegir més del C. St. Josep un gran nyap (els veïns ben fotuts). Les voreres amples, uns grans pàrquings pels incívics pares de l’Acadèmia Igualada. Solució? Cap!

J

Joan Giner

Igualada

19 de desembre 2018.20:36h

Respondre

Trobo molt bé que ens ho digui aquests dies tant aprop de Nadal. Ja que l’himne durant tots aquests anys ha estat sempre el Fum, Fum, Fum.

A

Antoni

Igualada

19 de desembre 2018.14:26h

Respondre

Una gran notícia que es presenti. Si tothom critica el seu estil, hem d’agrair que com a mínim el podrà defensar en primera persona. I el dia després de les eleccions, podrem valorar. Es... Llegir més presenta una bona hemeroteca...

C

Clàudia

Igualada

19 de desembre 2018.13:02h

Respondre

Endavant Jordi Cuadras! Jo et votaré

frederic-valldorguina

Frederic Valldorguina

Igualada

19 de desembre 2018.11:55h

Respondre

Amb les inauguracions que fa cada setmana, normal que es presenti, ja té més de mitja campanya electoral feta.

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.