TORNAR

Marc Castells es desplaça a Alemanya per conèixer la situació del president Puigdemont

Hi viatja com a membre de l’Executiva Nacional del PDeCAT

politica
Dilluns, 26 març 2018. 09:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

L'actualitat en clau catalana marca aquest primer dilluns de Setmana Santa. Un dels focus principals és Alemanya, a Neumünster, on hi ha detingut el president de la Generalitat Carles Puigdemont. Aquest dilluns és previst que una delegació catalana, amb l'alcalde d'Igualada Marc Castells, arribi a terres alemanyes.

Puigdemont a Igualada, amb Marc Castells, el passat setembreDes que aquest diumenge al matí la policia alemanya detingués al president Carles Puigdemont a la frontera amb Dinamarca s'han precipitat les reaccions a tot l'escenari polític català. A la tarda, molts igualadins i igualadines feien cap a Barcelona en les manifestacions de protesta contra la detenció de Puigdemont i a favor de l'alliberament dels presos polítics catalans -nou ara- que estan a les presons espanyoles. Al vespre, s'anunciava que Mercè Conesa, presidenta del Consell Nacional del PDeCAT, i Marc Castells, alcalde d'Igualada i responsable de coordinació institucional de la formació, es desplacen aquest dilluns a Hamburg.

La seva funció a terres alemanyes serà coordinar la defensa del president català, mentre un altre nucli del partit va a Madrid per visitar els consellers i activistes que estan empresonats. Conesa i Castells són a la vegada presidenta i vice-president de la Diputació de Barcelona.


2 Comentaris

A

Albert

Igualada

26 de març 2018.22:02h

Respondre

Molt bé Marc. A defensar el president elegit pels catalans el 21D amb lleis espanyoles. Tot el suport. Endavant!

b

berto

26 de març 2018.16:33h

Respondre

Aprofitant el viatge a Alemania, el Sr Castells, podria com a regal de cortesia, regalar a la Sra Merkel, el cartell XXXXL, que no fa gaire temps, va penjar al ajuntament, que deia... Llegir més ...........................”CATALUNYA NOU ESTAT DE EUROPA”

( Esperem que aquest cop, el viatge, el pagui el Sr Castells de la seva botxa-qua,)

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.