TORNAR

Marc Castells entra a la direcció del Partit Demòcrata Català

S’encarregarà de l’àrea de Projectes

politica
Dissabte, 23 juliol 2016. 17:29. Toni Cortès Minguet.
D'un cop d'ull

La candidatura encapçalada per Marta Pascal i David Bonvehí s'ha imposat en la votació de la direcció del Partit Demòcrata Català (PDC), hereu de Convergència Democràtica de Catalunya, que s'ha celebrat aquest cap de setmana arreu del país. Sota el lema "Amb tothom", la candidatura era integrada per diversos alcaldes, com Albert Batet (Vall), Xavier Fonollosa (Martorell), Lluís Guinó (Besalú), Montse Candini (Calella de Mar) o, entre altres membres, l'alcalde d'Igualada Marc Castells. En aquesta nova direcció Castells es farà càrrec de l'àrea de Projectes.

Després que a principis de juliol el nou Partit Demòcrata Català definís en el seu congrés fundacional quina seria la seva nova estuctura política, aquest cap de setmana la formació hereva de Convergència hi ha posat noms i cares. Un d'aquests rostres és el de l'alcalde d'Igualada, Marc Castells, que entra a formar part de la direcció del partit, com a integrant de la candidatura encapçalada per Marta Pascal i David Bonvehí. El seu equip ha guanyat les eleccions primàries que s'han dut a terme aquest cap de setmana, amb el suport del 87% dels associats, que també han avalat amb un 95% de suports, el tàndem presidencial format per Neus Munté i Artur Mas. Era la primera vegada que aquests associats -abans a CDC- escollien la direcció del partit.

La candidatura de Marta Pascal i David Bonvehí, amb un clar caràcter municipalista, farcida de joves alcaldes i alcaldesses d'arreu del territori, com Marc Castells, partia com a clara favorita després de la renúncia del president del grup parlamentari de Junts pel Sí, Jordi Turull, i de l’exconseller Germà Gordó i amb un clar consens per davant de la candidatura comandada per Ignasi Planas, provinent de Reagrupament.


2 Comentaris

R

Ramon F.

Igualada

25 de juliol 2016.16:47h

Respondre

Quina ràbia que et fa no Gineret?, la gent com tu no suporteu que algú destaqui, només criticar, criticar i més criticar. Preferiu no menjar si os asseguren que els demés també passaran gana,... Llegir més quina pena que em fas.

Tots hauríem d’estar satisfets quan a un conciutadà, sigui qui sigui li van be les coses, però no, n’hi ha alguns que l’enveja us pot més que l’enteniment, i en el fons a mi em feu pena, perquè puguen viure feliços, sempre estareu amargats perquè sempre hi haurà a qui les coses els hi funcionaran prou be, però perquè penquen en lloc de només criticar, no t’equivoquis.

Alguna vegada potser valdria la pena que et preguntessis: que he fet jo per Igualada. A veure que et surt...

J

Joan Giner ITV

Igualada

24 de juliol 2016.11:55h

Respondre

Felicitats per al Sr. Castells. Ara m’agradarà seguir la trajectoria en aquest nou càrrec (n’acumula tes mal comptats) . Quins projectes podrà dirigir al partit quan no ha estat capàs de... Llegir més tenir-ne un per Igualada?

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.