TORNAR

Marc Castells farà l'acte de presentació acompanyat dels presidents Torra, Mas i Puigdemont

L’actual alcalde anuncia que la llista s’anirà presentant ”paulatinament” les properes setmanes

politica
Dimecres, 6 març 2019. 12:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Els tres darrers presidents de la Generalitat de Catalunya acompanyaran a Marc Castells el proper dimarts al vespre, en la presentació de la seva candidatura a l'alcaldia d'Igualada. 

Com en les anteriors ocasions, Marc Castells tria el Teatre Municipal l'Ateneu per fer la presentació oficial de la seva candidatura a l'alcaldia d'Igualada per a les eleccions del mes de maig. Serà a les 8 del vespre del dimarts 12 de març. Castells estarà acompanyat dels presidents de la Generalitat Artur Mas i Quim Torra, en persona, i es connectarà en directe amb el president Carles Puigdemont, exiliat a Bèlgica.

Artur Mas ja va acompanyar com a president a Marc Castells en les seves dues darreres presentacions al Teatre Municipal l'Ateneu. Segons Castells "els tres presidents creuen que Igualada és un referent i un model a seguir. Per la meva part, és una satisfacció tenir-los aquí". Anuncia que "després vindrà una campanya intensa, on ens volem reunir amb les entitats i fer un porta a porta per conèixer les inquietuds dels igualadins". Pel que fa a la llista, explica que "s'anirà fent paulatinament després d'aquest acte". 

 


1 Comentaris

J

Joan Giner ITV

Igualada

7 de març 2019.08:49h

Respondre

Avancem que avancerem projectes que després no farem (Campanya)

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.