TORNAR
PUBLICITAT

Marc Castells i Jordi Aymamí comencen a planificar el relleu a l’Ajuntament d’Igualada

El candidat de CiU i l’alcalde sortint s’han trobat aquest dilluns per posar les bases d’una transició àgil i transparent

politica
Dimarts, 31 maig 2011. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Jordi Aymamí, alcalde en funcions d’Igualada, i Marc Castells, cap de llista de Convergència i Unió a la ciutat i clar vencedor de les passades eleccions municipals, s’han trobat aquest dilluns al migdia a l’Ajuntament de la capital de L’Anoia per tal de planificar un relleu el més àgil possible al capdavant del consistori.

Castells i Aymmaí, alcalde sortint i entrant

La trobada ha estat marcada per un ambient cordial i Castells ha destacat 'la bona predisposició de l’alcalde Aymamí per facilitar un traspàs de poders ràpid i transparent. Hi ha bones intencions per ambdues parts i bona sintonia, perquè tots coincidim que, en el moment actual, Igualada necessita un procés de canvi eficaç i efectiu'.

Durant aquesta reunió s’han tractat temes com ara la situació econòmica de l’Ajuntament i dels òrgans autònoms que en depenen, la situació de la sanitat i els serveis socials o diferents aspectes referents a l’urbanisme, entre altres. Durant els propers dies, es produiran noves trobades, en aquest cas entre els regidors sortints i els qui han de ser els seus substituts. Es duran a terme també diferents entrevistes amb tècnics municipals de diverses àrees per acabar de facilitar aquest traspàs.

El proper 11 de juny haurà de ser plenament efectiu el relleu a la ciutat, però des del passat 23 de maig, l’endemà de les eleccions, l’equip encapçalat per Marc Castells, ja treballa en la confecció del futur govern, mentre paral·lelament es mostra receptiu a mantenir converses amb altres forces polítiques per sondejar suports durant la propera legislatura. Les prioritats, segons el cap de llista de CiU, passen per 'començar a aplicar de seguida la nova manera de fer que venim defensant des de ja fa temps, una manera de fer on tindrem ben presents les persones i les empreses, tal i com hem defensat en el nostre programa electoral. Estem preparats per assumir aquesta responsabilitat i esperem fer un canvi de govern el més fàcil possible'.


1 Comentaris

R

Raphanus brassica

Igualada

31 de maig 2011.14:43h

Respondre

A mi el que em sorprèn és aquesta frase: ”...perquè tots coincidim que, en el moment actual, Igualada necessita un procés de canvi eficaç i efectiu”. És a dir que en altres moments no cal... Llegir més un procés de canvi eficaç? No sé si és resultat de parlar fent servir tòpics o una malapassada del subconscient...Ho he sentit dir a altres polítics i la veritat és que la frase fa mal efecte.

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.