TORNAR
PUBLICITAT

Marc Castells presenta el seu llibre avui

Una reflexió personal sobre l’obra de govern

politica
Dimecres, 22 abril 2015. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

L'edifici de l'Adoberia, al carrer del Rec, serà l'escenari avui al vespre, a 2/4 de 9, de la presentació del llibre de l'alcalde d'Igualada, Marc Castells, 'Marca Igualada, la ciutat que estem fent'. L'acte estava previst per al dilluns, però es va ajornar

Avui, el batlle igualadí presenta el llibre que ha escrit com a balanç dels seus quatre anys en el mandat. ‘Marca Igualada, la ciutat que estem fent’ n'és el títol. Es tracta d'un llibre de 86 pàgines, dividit en 13 capítols, on  es recullen reflexions, conclusions i alguna confidència personal, amb les quals Castells vol "explicar quines directrius ens han guiat a l'hora de governar en un moment molt complicat, com vam trobar l'Ajuntament i la ciutat, i com hem treballat durant tot aquest temps per impulsar Igualada i tornar-la a situar al lloc destacat que li pertoca".

La portada del llibre escrit per l'alcalde igualadíEl llibre inclou també algunes perspectives futures, pinzellades de per on passa el nou projecte que contempla per Igualada, i que com explica, té el bon govern, l'impuls de la indústria i l'economia locals, la projecció a l'exterior de la Marca Igualada, la cura de les persones, la vitalitat cultural i esportiva, el desenvolupament d'una ciutat amable per a viure-hi, la consolidació com a ciutat del coneixement o el compromís amb el procés que viu Catalunya, com alguns dels eixos prioritaris. El llibre, escrit i editat pel mateix Castells, serà gratuït i es podrà recollir durant tota la jornada del 23 d'abril a la parada que Convergència i Unió tindrà a la Plaça de Cal Font. El candidat hi serà present la mateixa tarda de Sant Jordi, des de les 5 de la tarda i fins a les 8 del vespre, per presentar l'obra i dedicar exemplars a tothom qui ho desitgi.


12 Comentaris

J

Joan Giner ITV "el Gineret"

Igualada

23 d'abril 2015.17:46h

Respondre

Segon dia que la gran notícia e l’edició del llibre del nostre estimat Alcalde està penjada a aquest digital.
Número de lectures 390 i 7 cometaris
L’entrevista de al cap de llista de la... Llegir més CUP, Sr. Albert Mateu 2. 683 i 11 comentaris
La notícia del Ex-Gran Hermano que espresenta a Vilanova, 4.123 i 7 comentaris ( un dia més de permanència)
Són la 2/4 de 6 de la tarda del dia de Sant Jordi.
Vostès mateixos
No sé que està nerviós i qui s’ha de relaxar Sr. Toni!!!
Salut

A

Anna

23 d'abril 2015.22:24h

Qui no té feina, el gat pentina.

j

joan Giner ITV "el Gineret"

igualada

26 d'abril 2015.08:48h

Ah! Anna deu ser per això que el Sr. Castell ha fet un llibre, gràcies per l’explicació, ara ho entenc tot...

a

aaqualata

29 d'abril 2015.05:26h

ITV: tu si que en saps.
Per a tu és ”Millor” un tipus mediàtic com el ”yoyas” de Vilanova - amb clars tocs poc respectuosos demostrats - que un Marc Castells, pel simple fet de tenir... Llegir més més lectures.
Tu deus ser dels que mira ”Salsa Rosa” pel seu alt nivell cultural, deixant programes ”culturals” minoritaris per les persones ”rares”.
Ayyy Gineret que avui l’has ben ”cagat”, amb perdó.

t

toni

igualada

23 d'abril 2015.09:53h

Respondre

Sr.Joan Giner , ITV de tota la vida com vosté es defineix. Sens dubte deu tenir alguna mena de trauma o desgavell des de fa temps , ja que no entenc com ho critica TOT. Deixi fer a la gent , amb... Llegir més aquest actitut aviat no pasarà la ITV i deixarà de circular.
Jo també soc un Igualadí de tota la vida, com molta gent que , que també estima la ciutat, amb les seves miseries i alegries però sense aquesta acritut que porta a dins vosté i que no li fa cap bé .
S’ha de cuidar i relaxar sr.Giner . Bona diada igualadina (si la troba correcte es clar )

i

igualadí

23 d'abril 2015.16:55h

Touché

J

Joan Giner ITV "el Gineret"

Igualada

22 d'abril 2015.22:51h

Respondre

Sols un comentari de final de dia, aquesta notícia tant important per la CiUtat, segons alguns, té poc més de 300 lectures, l’entrevista amb el cap de llista de la CUP passa de 2.000. vostés... Llegir més mateixos. Ah! en aquest moment són quasi les 11 de la nit.

p

pep

22 d'abril 2015.17:53h

Respondre

Sr Igualadi , vostè a sentit a parlar de .............
Banca Catalana
’Caso Palau’
’Caso ITV’
’Caso Adigsa’ o 3%
Operación Clotilde
Corrupció a dojo famiglia Pujol.
Dons aquest... Llegir més noi, que parla de VALORS, es un ”cadell” de aquesta tropa,si vostè no ho vol veure, es el seu problema, pro la realitat es la que es, per mol que dolgui.
Per dir de una altre manera, Convergència no te res a envejar, al cas Barcenas, El Bigotes, Bankia, Rato, etc, etc.

Un altre cossa Sr Iguladi, vostè no es ningú, per posar, els condicionants per ser Igualadi, i de classificar qui pot viure a Igualada o no, pro de que va Sr Igualadi ? la seva arrogació, no diu res de bo, de vostè. Per un moment he pensat, que el pseudònim de ”Igualadi”, es el del mateix Castells.
Amb tota la serenor, li recomano, que prengui infusions de Valeriana, van mol bé per els emprenyamens.
Sense cap rancúnia, que passis una bona tarda i que dormi be, Sr Igualadi, ................es lo que li desitja un ex convergent decepcionat i fastiguejat .

i

igualadi ja emprenyat

Igualada

22 d'abril 2015.16:18h

Respondre

Per clarificador la teva actitut sempre en contre de les coses que poden beneficiar a Igualada (i no ho dic pel Castells), però sempre vas a la contra de tot i sembla que estiguis content si els... Llegir més igualadins la pifiem.

Jo de tu me n’aniria a viure a un altre ciutat a veure si allà ets més feliç, ja que estar sempre en contra de tot i de tothom deu ser esgotador i sobretot frustrant.

Per altre banda aquí necesitem gent amb empenta i ganes de tirar endevant aquesta ciutat i les persones pesimistes, que están sempre a la contra, que no donen mai cap solucio i tot ho veuen malament, la veritat es que ens hi sobren, per tant si vas a viure a un altre ciutat, tu seràs molt més feliç i nosaltres quedarem molt descansats

E

Eduard

22 d'abril 2015.21:04h

L’has clavat. Es pot dir més alt, però no més clar.
El comentariet de cada dia per criticar-ho tot ja fa pena.

p

pep

22 d'abril 2015.12:11h

Respondre

Es nota de que el ”crac” pertany a un partit amb ”pela”, fins i tot, dona per publicar-li un llibre, que ves a saber, qui li deu haver escrit.
Segons perquè, no tenen un duro, pero per el... Llegir més auto-bombo, van sobrats. i ves que tenen la seu embargada, per ”MARTINGALES MIL”
I aquest crac, tal com li diu el seu mestre Mas, parla de VALORS.
Per favor!!!!!!!

J

Joan Giner ITV "el Gineret"

Igualada

22 d'abril 2015.10:00h

Respondre

Suposo que tot el que vesteix el Sr. Marc Castells a la portada deu seu de marca igualadina (el que no veiem també, clar?). Significativa la fotografia, tots blaus (color conservador, pensem amb les... Llegir més gavines del PP i l’estrella de ”la caixa”) i mirant cap a la seva dreta.... Molt clarificador!

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.