TORNAR
PUBLICITAT

Marc Castells valora els resultats de votació del PDC

Parlem breument amb l’alcalde de la ciutat d’Igualada

politica
Dissabte, 23 juliol 2016. 21:51. Carles Pauné Serra.
D'un cop d'ull

La candidatura encapçalada per Marta Pascal i David Bonvehí s'ha imposat en la votació de la direcció del Partit Demòcrata Català (PDC), hereu de Convergència Democràtica de Catalunya, que s'ha celebrat aquest cap de setmana arreu del país. Sota el lema "Amb tothom", la candidatura era integrada per diversos alcaldes, com Albert Batet (Vall), Xavier Fonollosa (Martorell), Lluís Guinó (Besalú), Montse Candini (Calella de Mar) o, entre altres membres, l'alcalde d'Igualada Marc Castells. En aquesta nova direcció Castells es farà càrrec de l'àrea de Projectes.

Castells s'ha mostrat molt content amb els resultats: "Estem molt satisfets del suport majoritari que hem rebut per part dels associats al nou Partit Demòcrata Català. Estic molt agrait a la gent que ha donat l'aval i recolzament a la llista". També ha volgut remarcar el suport que ha rebut per part de Maria Senserrich.

El batlle formarà part, juntament amb onze persones més, de la direcció executiva del partit: "Jo m'encarregaré de l'Àrea de Projectes. Té la funció de recuperar aquells espais de l'activitat civil que hem deixat orfes al llarg d'aquests anys. La meva funció serà la de treballar amb projectes que ens ajudin a recuperar la il·lusió d'aquella gent que ens veien com una força política útil, i ens van abandonar. Volem explicar-los que en aquest nou partit poden recuperar la il·lusió i formar part d'un projecte col·lectiu" ha afegit.

Castells ha remarcat que la seva prioritat és la ciutat de la qual n'és alcalde "Igualada ha estat la meva prioritat i sempre ho serà". També ha afegit: "És bo per la ciutat i per la comarca que el seu alcalde estigui a la direcció d'un dels partits més importants del País".


2 Comentaris

E

Exconvergent,

Igualada

24 de juliol 2016.18:14h

Respondre

Que vol dir PROJECTES? vendre Fum?
Molt encertada la seva nova funció dintre el partir.

j

jaume rdguez enrich

24 de juliol 2016.13:41h

Respondre

Marc, Maria Alba.
.Igualada en el vellmig del poder Felicitem-nos.

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.