TORNAR

Marc Castells afirma que "no he decidit si em presentaré" però que manté "la il·lusió"

Assegura que les primàries dels junters a Igualada es resoldran abans de Nadal

politica
Divendres, 21 setembre 2018. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Amb la confirmació dels alcaldes de Vilanova i Piera que concorreran com a alcaldables a les eleccions del 2019, ja s'ha aclarit la incògnita en dues de les tres principals ciutats de la comarca. Queda Igualada i, aquest dimecres, Marc Castells ho donava pràcticament per fet.

En la presentació de les ordenances fiscals i els pressupostos d'Igualada per al 2019, l'alcalde d'Igualada Marc Castells, qüestionat sobre si optaria a un tercer mandat va donar pràcticament per fet que així serà. "Tinc il·lusió" assegura, tot i que també que no ha pres una decisió definitiva i que "vull ser curós amb les formes. M'he de sotmetre a un procés de primàries". Un procés que, segurament, estarà conclós abans de Nadal.

Castells, batlle d'Igualada i president de la DiputacióReafirma que se sent amb "ànims, com el primer dia. Aquests anys de servei són meravellosos i sóc molt feliç fent política. Em sento molt estimat per la ciutadania, però vull que la gent em doni la seva opinió abans" de concórrer a les municipals. En aquest cas, seria la quarta vegada que opta a l'alcaldia -dues vegades amb la marca antiga de CiU, una amb el PDeCAT i ara sota el probable paraigües de Junts per Catalunya- i ha vençut els comicis del 2011 i 2015.

Castells també va tenir paraules per Maria Senserrich, que fa set dies anunciava que deixa la vida política. Senserrich va estar a la candidatura de Castells el 2007, quan es presentava per primer cop. L'alcalde considera que "ha fet una gran feina. Ara vol parar i estar amb la seva família i desenvolupar projectes propis després d'un any convuls. Cal estar-li agraïts, mai ha tingut un 'no' per a ningú".


5 Comentaris

A

Antoni

Igualada

26 de setembre 2018.12:32h

Respondre

A tots aquests que reclamen al Sr Castells que plegui, com que estem en democràcia, no seria millor que si té la mínima intenció de continuar, que l’animessin a continuar i que en tot cas, ja... Llegir més seria el poble que li digui que plegui. Això ja va passar el 2011. El poble va dir al Sr Aymamí que plegués, fent baixar a la meitat la seva representació. Aquests clarividents, voldria saber si fa 8 anys, uns mesos abans de les eleccions, també recomanaven amb cert paternalisme al Sr Aymamí que ho deixés estar. En fi, que s’us veu a tots els llautó... I en tot cas, Sr Castells si té un mínim dubte, l’animo a tornar-se presentar, per tal de que el poble pugui decidir lliurement sobre la seva gestió.

E

Elena

Igualada

22 de setembre 2018.09:32h

Respondre

Plega ja, siusplau. No soportem més tanta falsedat.

b

berto

22 de setembre 2018.17:14h

Chapeau Elena, curt i explicit !
Plega Castells, per el be del poble de Igualada...HEM ACABAT, FARTS DE TU......QUAN DIC FARTS, VULL, DIR FARTSSSS

r

ramon

21 de setembre 2018.20:12h

Respondre

Davant les alarmants notícies, que ens arriben des de les instàncies polítiques de primer nivell, de Convergència pel 3% i davant la possibilitat, que l’estimat alcalde Sr Marc Castells, no es... Llegir més presenti a les properes eleccions municipals, el grup Igualadí ”Per una Igualada saludable, parem el fum ”, cridem a una manifestació multitudinària pels carrers d’Igualada, en suport al Sr Marc Castells, demanan-li , que es repensi i no deixi la política, però això si, lluny, lluny d’Igualada. !!!! Si pogués ser a Itaca, millo.

( Si deixa la política, trobarem a faltar el seu somriure....i les seves ocurrencies )

p

pep

21 de setembre 2018.13:19h

Respondre

Marc, per mi, no t´ho pensis, PLEGA.
Faras un gran favor, a Igualada.
Al marchar, pensa a endur te les senyals partidistes,dels espais públics.

Que menys, ademes, tu no les representes, a... Llegir més part de utilitzar-les políticamente.
Així et va i lo que encara, has de veure.

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.