TORNAR

Eva Maria Vadillo acompanyarà Noemí Trucharte a la candidatura del PSC a Vilanova del Camí

L’actual regidora d’Educació, Joventut i Festes de l’ajuntament vilanoví

politica
Diumenge, 7 abril 2019. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Dues dones encapçalaran la candidatura del PSC a Vilanova del Camí als pròxims comicis electorals del 26M. La formació socialista vilanovina ha donat a conèixer el nom del número 2 de la seva llista, que acompanyarà a la candidata Noemí Trucharte. Es tracta de l'actual regidora d'Educació, Joventut i Festesde l'Ajuntament de Vilanova del Camí, Eva Maria Vadillo Margarit.

Eva Maria Vadillo i Noemí Trucharte

"És una treballadora incansable, amb un compromís sense límits per Vilanova del Camí; ha liderat amb gran professionalitat els projectes de les seves àrees, que repercuteixen en la millora de la qualitat de vida dels vilanovins i vilanovines” ha manifestat la candidata socialista i alcaldessa vilanovina Noemí Trucharte. Des de la seva àrea al govern, Eva Maria Vadillo ha gestionat projectes com millores als centres educatius, la introducció de noves activitats a la Festa Major i un projecte per crear un espai jove a la masia de Can Muscons.

Trucharte ha remarcat que “durant aquest temps al govern hem establert una gran complicitat i ens entenem a la perfecció, i això és clau quan treballem pels nostres ciutadans”.

Per la seva part Vadillo espera que “la ciutadania ens faci confiança per poder continuar els projectes que hem engegat i que ens fan molta il·lusió, més quan alguns veïns ens expressen la seva satisfacció per la feina que fem”.

Després d'anunciar el númer4o dos de la llista, els socialistes vilanovins, liderats per Noemí Trucharte, donaran a conèixer pròximament el conjunt de l'equip amb el que optaran a les properes eleccions municipals.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.