TORNAR

Marta Rovira apadrina la llista d'ERC amb Antoni Dalmau i Jordi Llorach

Esquerra presenta a l’Ateneu el seu ’Compromís ètic i de servei’

politica
Divendres, 20 febrer 2015. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Marta Rovira, secretària general d'Esquerra, acompanyarà avui a l'equip electoral d'Igualada, encapçalat per Josep Maria Palau, en l'acte de presentació de la candidatura. 

Aquest vespre, a les 8 al Teatre Municipal de l’Ateneu, ERC Igualada presentarà el 'Compromís ètic i de servei' amb la ciutat d'Igualada de la nova candidatura d'Esquerra per a les properes eleccions municipals. A la presentació, hi seran presents tots els membres de l'equip d'ERC Igualada que encapçalen la llista municipal, des del primer lloc fins a l'onzè. A més dels candidats, a l'acte hi seran presents nombrosos representants d'entitats igualadines i personalitats de la ciutat que donen suport a la llista d'ERC. Entre aquests, com ara els ex regidors històrics com Antoni Dalmau -vinculat durant dècades al PSC i ex president de la Diputació-, Jordi Llorach, que havia estat edil convergent, o l'actor Joan Valentí, que serà l'encarregat de presentar l'acte

Rovira serà aquest vespre a l'AteneuEls republicans afirmen que "volem construir un projecte de ciutat a base d'escoltar, dialogar i consensuar les propostes amb els igualadins, per tal de passar de la democràcia representativa a la democràcia participativa". Esquerra Igualada va engegar el Procés Participatiu Igualada 2013-2023, que ha servit "per organitzar un conjunt de canals de participació ciutadana en la vida política local", amb els quals s'està impulsant el "compromís cívic i de servei". Esquerra ha preparat una candidatura transversal, amb persones de perfils tècnics com Carolina Telechea, advocada, número 2, l'arquitecte Enric Conill, en tercer lloc, o la gestora  Iolanda Gandia, per secundar a Palau. 


4 Comentaris

j

joan

08700

21 de febrer 2015.11:49h

Respondre

Si per deducció, entenem que el nivell ”alt” de ERC, es el de la Sra Marta Rovira, ho tinc clar, votar a ERC , ni pensa-ro.
De persones mediocres, ja hem tenim de sobres, no ens calen aquesta... Llegir més tropa de dirigents polítics, de pa sucat amb oli.

M

Maria

Igualada

20 de febrer 2015.17:30h

Respondre

Doncs jo tampoc els votaré. Després de la conferència del Sr. Junqueres a mi em va decebre molt. Va desanimar a moltíssims catalans i per aquest motiu no ho faré.

J

Joan Giner ITV

Igualada

20 de febrer 2015.10:39h

Respondre

Sr. Saumell perfecte, el campanar sempre tira. Millor un desastre de casa que un de fora, evidentement!
Ai! aquests ITV convergents amagats!

J

Jaume Saumell

Igualada

20 de febrer 2015.07:47h

Respondre

Tant jo com la meua família fa anys que votem ERC però ara amb el nou candidat del poble veí, ho sento, però votarem CiU, NO ens agrada però abans de donar al vot al Palau o en Riba, millor el... Llegir més Castells, nomes per tal de que els altres dos no guanyin.
Salut

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.