TORNAR
PUBLICITAT

Martí Llenas, nou president del PP a Igualada

Substitueix a Ernest Bausili

politica
Dilluns, 15 abril 2013. 14:30. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Martí Llenas i Bernardo és el nou president de la Junta Local del PP a Igualada en substitució d'Ernest Bausili, que ho ha estat en els darrers anys. A més del president, s'ha renovat tota la junta del partit a nivell local.

Pere Calbó, Joan Agramunt i Ernest Bausili

CONSTITUIDA LA NOVA JUNTA LOCAL DEL PP A IGUALADA.-

Aquest divendres es va portar a terme a la renovació de la Junta Local del Partit Popular a la ciutat d´Igualada i va quedar aprobada la Candidatura de Martí Llenas i Bernardo amb suport unànim dels afiliats d´Igualada.

La nova Junta Local queda integrada per les següents persones: President: Martí Llenas, Secretària General: Maria Rosa Delgado,i com a Vocals: Pere Calbó, Joan Agramunt, Maria Ángels Herrera, Pere Palomeque, José Juan Sierra, Manel Feliu, José Manuel Mellado, Pilar Seuba i Juan José Sánchez.

El nou President va declarar que prioritzarà la tasca d''acostar laformació política al teixit associatiu, econòmic, cultural, social i empresarial de la ciutat, per tal de conèixer de primera mà, les seves inquietuts, propostes, i/o suggeriments per millorar en el posible el municipi, amb la coparticipació dels màxims agents implicats'.

Durant l'acte la junta local va tenir una menció especial al fins ara President del PP a Igualada,Ernest Bausili, 'per la seva gran tasca, esforç, treball i dedicació durant molts anys al servei del Partit Popular en general i al d'Igualada en particular'.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.