TORNAR

Mas està disposat a reunir-se amb l'alcalde d'Igualada

D'aquesta manera respon les afirmacions d'Aymamí que va lamentar que el primer acte del President a l'Anoia fos 'partidista'

politica
Divendres, 11 març 2011. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
El president de la Generalitat, Artur Mas, està disposat a reunir-se amb l'alcalde d'Igualada, Jordi Aymamí, que el passat dimecres va lamentar que la primera visita que hagi fet el president hagi tingut com a objectiu participar en un acte 'partidista' i no institucional.Fonts de Presidència van afirmar que Mas no estava de visita oficial, però això no treu que no vulgui reunir-se amb l'alcalde quan rebi la invitació corresponent, igual que farà amb la resta de batlles.

La primera visita que Artur Mas ha fet a l'Anoia com a President de la Generalitat ha estat en motiu de la presentació de Marc Casetells. Aquest fet ha estat lamentat per l'alcalde de la ciutat, Jordi Aymamí, que en el marc de compareixença municipal va expressar el seu malestar perquè Mas no fes una visita institucional.

Fonts de Presidència han apuntat que la visita de Mas no era oficial, però això no vol dir que el president no la vulgui fer, i està disposat a reunir-se amb l'alcalde quan rebi la invitació, igual que amb la resta de municipis de Catalunya.

De fet, Mas ja s'ha reunit amb l'alcalde de Barcelona, Jordi Hereu, i ho farà aquest mateix dissabte amb el de Lleida, el socialista Àngel Ros.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.