TORNAR

Masquefa urgeix el desdoblament de la B-224 davant el conseller Baiget

El conseller d’Empresa visita les empreses logístiques del municipi

politica
Dilluns, 15 maig 2017. 10:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Els representants municipals van expressar al conseller d'Empresa i Coneixement, Jordi Baiget, la necessitat de millorar les infraestructures del municipi. La trobada oficial va servir per posar de manifest la bona salut de què gaudeix el teixit industrial del municipi.

Jordi Baiget va visitar Masquefa el passat divendres. El conseller d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya va conèixer de primera mà els
projectes de futur i les necessitats d'algunes empreses importants del municipi.  La trobada va començar a la Sala de Plens de l'Ajuntament, on l'alcalde Xavier Boquete i altres  membres de l'equip de govern van rebre oficialment el conseller i van expressar la seva preocupació per les necessitats d'infraestructures estratègiques que pateixen Masquefa i la comarca de l'Anoia, en especial, el tram del Quart Cinturó fins Abrera i desdoblar la B-224.

Boquete i Baiget, conversant a la Sala de PlensBoquete va posar en valor durant la trobada "l'aposta que han fet moltes empreses per invertir i instal·lar-se a Masquefa un període de crisi delicat" i destacava la necessitat de "resoldre les mancances en infraestructures que estan afectant la competitivitat del territori", citant de forma explícita el desdoblament de la B-224 i l'enllaç de la B-40 amb l'A2, projectes que es veuen "imprescindibles" per garantir "la cohesió territorial i la creació de llocs de feina tant al municipi com a la comarca de l'Anoia".

Per la seva banda, Baigetva reafirmar la voluntat del govern català de dotar de més i millors infraestructures el territori masquefí, sobretot en termes de mobilitat. Afegia que el Departament de Territori "ja està treballant en la redacció del projecte de la B-224 i és conscient que l'enllaç de la B-40 amb l'A2 és una infraestructura prioritària". Espera que aquesta necessitat es vegi reflectida en els recursos que l'Estat destina en els Pressupostos Generals per invertir a Catalunya. Baiget apuntava, així mateix, "l'esforç que realitza l'Ajuntament de Masquefa pel desenvolupament econòmic del territori", que ha definit com "un exemple per al país". La recepció a la Sala de Plens finalitzava amb la signatura del conseller al llibre d'honor de l'Ajuntament i el lliurament a Baiget d'una placa en record de la seva visita.

Desrpés, es va fer una visita institucional a tres empreses importants del municipi. En primer lloc, a l'espai on el Grup Carreras està construint la seva nova nau de 62.000 metres quadrats. A continuació, Baiget i l'alcalde van inaugurar oficialment les noves instal·lacions de Gruas Sant Jordi. I per acabar, el  conseller d'Empresa i Coneixement visitava les dependències d'Aldi Supermercats  Masquefa. Durant la visita oficial de les tres empreses, els diversos dirigents i representants que van tenir l'ocasió de parlar amb el conseller han aprofitat la trobada per expressar-li la necessitat de millorar les infraestructures de mobilitat del municipi a fi de potenciar la competitivitat de la comarca, garantir la captació de talent, fomentar la creació d'ocupació i consolidar el teixit empresarial i industrial de la zona.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.