TORNAR

Més de mig miler de persones recorren Igualada reclamant la llibertat dels presos polítics

Al migdia, les concentracions tenien lloc davant els centres de treball i a l’Ajuntament es reunien unes 100 persones

politica
Dimarts, 12 febrer 2019. 21:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Jornada intensa de protestes a tot el Principat i a diversos punts de l'Estat davant l'inici del judici als càrrecs del Govern i el Parlament al Tribunal Suprem. A la capital de l'Anoia, hi havia concentracions al migdia i, ja al vespre, una acció de protesta als jutjats multitudinària que era seguida d'una marxa cap al centre de la vila.

Concentració de centenars de persones davant els jutjats FOTO: A. M.Almenys unes 500 persones d'Igualada i altres punts de la comarca es concentraven aquest vespre de dimarts als jutjats d'Igualada en protesta pel judici que té lloc a Madrid i en favor de la llibertat dels presos polítics per la convocatòria del referèndum de l'1-O. La concentració era convocada per les entitats sobiranistes ANC i Òmnium i derivava en una marxa a través del Passeig Verdaguer, pel carrer Òdena i la Rambla, on s'hi anaven sumant més persones. 

Hores abans, a les 12 del migdia, hi havia aturades davant diferents centres de treball a la comarca. Al voltant d'un centenar de persones a les portes de l'Ajuntament d'Igualada. Treballadors municipals i regidors del consistori responien així a la crida emesa des de diverses entitats, com l'Associació de Municipis per la Independència (AMI) i l'Associació Catalana de Municipis (ACM).


1 Comentaris

T

Tinet

IGD

13 de febrer 2019.09:52h

Respondre

Pel que jo vaig entendre en la lectura del manifest, la concentració no era promoguda per cap partit polític, sino per les entitats sobiranistes que són les que organitzen les mobilitzacions els... Llegir més últims temps, desvinculades de partits polítics i aglutinadores de diverses ideologies i pensaments

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.