TORNAR
PUBLICITAT

1 milió d’euros per al Campus Motor de Castellolí

ERC entra una esmena als Pressupostos estatals

politica
Dijous, 5 novembre 2009. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
el grup parlamentari d’Esquerra al Congrés dels Diputats ha aconseguit incorporar una esmena d’un milió d’euros als Pressupostos estatals per al projecte del Campus Motor de Castellolí. L’esmena va ser presentada per ERC-Anoia a partir del projecte de Campus Motor elaborat pel Consell Comarcal de l’Anoia i defensada a Madrid pel portaveu parlamentari Joan Ridao.

L'escola de conducció és un dels projectes en marxa al parc motor

El Vicepresident del Consell Comarcal i membre de l’executiva d’ERC-Anoia Jordi Mercader ha assegurat: “des d’Esquerra estem molt satisfets per la tasca desenvolupada pels nostres diputats a Madrid en defensa dels interessos de l’Anoia, i tot i que la nostra voluntat i gestió anava dirigida a aconseguir que el projecte fos sufragat en la seva totalitat pel govern espanyol, valorem molt positivament l’atorgament d’aquests diners per la creació del Campus Motor”.

La del Parc motor ha estat una de les 35 esmenes als Presupuestos Generales del Estado per al 2010 que estan valorades en 15 milions d'euros i que es destinaran a diverses inversions a Catalunya.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.