TORNAR

Miquel Iceta va visitar Igualada en un acte del PSC Anoia

Els socialistes van presentar l’Executiva de Federació, entre d’altres càrrecs.

politica
Dilluns, 20 febrer 2017. 20:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Al Museu de la Pell d'Igualada va tenir lloc, aquest dissabte, el tercer congrés de PSC Anoia. Un dels temes tractats va ser la pèrdua d'un 35% dels militants d'aquesta formació política la comarca. Una cinquantena de persones van assistir a l'acte.

Al llarg de l'acte es va presentar l'executiva territorial del PSC.Un cop celebrat el Congrés Nacional del Partit dels Socialistes de Catalunya, el passat novembre; aquest cap de setmana va ser el torn de la territorial de l'Anoia. És per això que la Sala Polivalent del Museu de la Pell va acollir el III congrés de la Federació Anoia del PSC. Des de les cinc de la tarda es va donar la benvinguda als assistents. Després de debats, es va donar pas a la votació de la proposta de composició de la Comissió executiva de Federació. També es van aprovar els representants de la federació anoienca pel Consell Nacional del PSC i altres càrrecs propis de la formació comarcal. Després, a quarts de vuit va aparèixer, entre els assistents, Miquel Iceta.

El líder socialista va oferir un discurs en clau local als militants.Miquel Iceta: "Les vegueries no sóc la solució màgica als problemes territorials"
El primer secretari Partit dels Socialistes de Catalunya va dirigir unes paraules a la militància anoienca. Va posar èmfasi en la importància que té l'anoia per la seva proximitat amb Barcelona i l'àrea metropolitana "L'anoia ha de trobar la seva personalitat" va afirmar.


1 Comentaris

p

pepet

igualada

21 de febrer 2017.14:28h

Respondre

Tranquils, que una pèrdua del 35% de militants no és res. És el què passa quan us dediqueu a menysprear els vostres propis votants. No hi ha cap partit a Catalunya (probablement només supertats... Llegir més pel PP) que tingui un concepte tant baix dels seus militants-votants. La mala notícia és que encara queda gent que creu que el PSC és un partit i no una banda.

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.