TORNAR

Mireia Duran assumeix l'acta de regidora i agafarà una nova àrea: Barris i Civisme

Patrícia Illa tindrà responsabilitats de Dinamització Econòmica i és nova quarta tinent d’alcalde

politica
Dimecres, 13 juny 2018. 12:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

La marxa d'Àngels Chacón a la conselleria d'Empresa es tradueix en canvis sensibles a l'Ajuntament d'Igualada. Aquest dimarts es presentava a Mireia Duran, la regidora que agafa l'acta. Era la número 14 de la llista de CiU el 2015. El 13, Jordi Segura, ha renunciat a ser a l'Ajuntament en una segona etapa.

L'alcalde d'Igualada, Marc Castells, presentava aquest matí de dimecres la nova regidora del consistori, Mireia Duran. Amb Àngels Chacón, que durant els tres últims anys ha estat primera tinent d'alcalde de l'Ajuntament d'Igualada, a la conselleria d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya, l'Ajuntament reestructura també algunes àrees del govern municipal. Es crea una àrea nova de trinca: la regidoria de Barris i Civisme.

Mireia Duran figurava en el lloc número 14 de la candidatura de CiU en les eleccions municipals de l'any 2015. Jordi Segura, que ocupava el lloc precedent, ha renunciat a incorporar-se al consistori. La nova regidora és diplomada en Infermeria i màster en Infermeria Quirúrgica. Treballa a Atenció Primària. Prendrà possessió de l'acta de regidora un cop la Junta Electoral emeti la corresponent acreditació.

L'alcalde i la nova regidora, aquest dimecresAixí, en el proper ple municipal també es portaran a terme altres canvis en el cartipàs municipal derivats de la marxa de Chacón, afectant a les tinences d'alcaldia i a diferents àrees de govern. D'una banda, Jordi Pont passarà a ser primer tinent d'alcalde, Fermí Capdevila segon tinent d'alcalde, Carme Riera tercera tinent d'alcalde i Patrícia Illa quarta tinent d'alcalde. Illa assumirà l'àrea de Dinamització Econòmica, Ensenyament i Universitats, parcel·les que fins ara pilotava Chacón i conservant-ne algunes que ja eren responsabilitat seva fins ara, com Comerç o Turisme. En canvi, les àrees d'Infància i Joventut passaran ara a mans de Carme Riera, que serà tinent d'alcalde d'Acció Social, Igualtat i Joventut.

Castells exposa que "amb aquesta incorporació volem reforçar políticament aquesta vessant de manteniment i millora dels barris. Amb el seu tarannà i il·lusió ens ajuadarà". Era la número 14 de la llista i l'alcalde es permetia fer la broma: "aviat hauran d'entrar els suplents". La nova regidora manifesta que "és un honor poder treballar per la ciutat".

 


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.